Näin hankit Victoria's Secretin mallien kurvikkaan vartalon!

Kurvikkaiden alusvaatemallien pitää tehdä kovasti töitä vartalonsa kunnossapitämiseksi. Kokeile näitä lajeja, mikäli mielit samaan kuntoon.

Haluatko samanlaisen kiinteän vartalon, kuin Victoria’s Secretin naisellisilla malleilla on? Adriana Lima harrastaa brasilialaista capoeiraa pudottaakseen painoaan ja pysyäkseen terveenä, kertoo becomegorgeous.com.

Doutzen Kroes tykkää perinteisestä kuntosaliharjoittelusta. Lihaksikas keho kuluttaa lepotilassakin enemmän energiaa. Lisäksi malli hyppii hyppynarulla, joka on hyvää, kimmoisuutta lisäävää aerobista treeniä. Hyppynaru on helppo pakata mukaan ja harjoitella voi missä vaan.

Candice Swanepoel harrastaa nyrkkeilyä! Nyrkkeily nostaa kuntoa nopeasti ja kiinteyttää kehoa. Se myös polttaa kaloreita tehokkaasti. Candice nyrkkeilee kolme tai neljä kertaa viikossa.

Marissa Miller harrastaa kurvikasta vartaloa kiinteyttävää seisontamelontaa ja viimeistelee siluettinsa sileäksi kuminauhatreenillä. Marissa kertoo nauttivansa enemmän hikisestä ja sykettä nostattavasta liikunnasta kuin vartalonmuokkaustreenistä.

Heidi Klum punnertaa, tekee tiukkoja jalkatreenejä ja rutistaa vatsalihaksia ahkerasti. Alessandra Ambrosio ja Miranda Kerr puolestaan vannovat joogan ja pilateksen nimeen. Jooga ja pilates antavat upean ryhdin sekä kiinteän kropan.

MTV3/Helmi

Lähde: Becomegorgeous.com

Kuvat: Splash ja Victoria's Secret

Lue myös:

    Uusimmat