Näin hän sen teki: Ohjelma, jolla Kim Kardashian laihdutti 30 kiloa!

Kim Kardashian pudotti 30 kiloa vähähiilihydraattisen ruokavalion ja runsaan liikunnan avulla. 

Kim Kardashianin hoikistunut olemus on ollut viihdemaailman ykkösuutisia tänä kesänä. Enää 54 kiloa painava 159-senttinen tähti on kertonut noudattaneensa kiisteltyä Atkinsin vähähiilihydraattista ruokavaliota, minkä lisäksi hän on noudattanut personal trainerinsa suunnittelemaa liikuntaohjelmaa.

30-kiloa keveämpänä vain 159-senttinen kaunotar painaa 54 kiloa. 

Tosi-tv-tähti on herännyt aikaisin aamulla kuntoilemaan – vaikka onkin omien sanojensa mukaan inhonnut aikaisia herätyksiä. Lajivalinnat ovat tarkoituksella olleet mahdollisimman monipuolisia aina pilateksesta tiukkaan bootcamp-treeniin, jotta motivaatio on pysynyt yllä. 

Lisäksi hän on treenannut personal trainerinsa Gunnar Petersonin kanssa, joka vastaa myös muun muassa Gigi Hadidin ja Sylvester Stallonen kunto-ohjelmista. 

– Gunnar on uskomaton! Hänellä on oma yksityinen sali, jossa me teemme kovasti hommia. Olen tehnyt paljon töitä ja todellakin näen sen tuovan myös tuloksia, Kardashian iloitsi Hello-lehdelle alkukesästä.  

"Onnistuneen painonpudotuksen salaisuutena on kylläisyys"

Kardashian on noudattanut painonpudotuksensa aikana Atkinsin dieettiä, joka on nelivaiheinen, vähähiilihydraattinen dieetti. Vastoin yleistä käsitystä erittäin vähän hiilihydraatteja nautitaan vain ensimmäisessä vaiheessa, joka kestää korkeintaan kaksi viikkoa. Jos kiloja on pudotettavana vain vähän, aloitusvaiheen voi jättää kokonaan väliin. 

Kardashian kertasi Instagram-tilillään tekemäänsä treeniä. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

– Opetimme hänet syömään Atkinsin dieetin mukaisesti, eli kontrolloimaan hiilihydraatteja, syömään riittävästi proteiinia ja valitsemaan hyviä rasvoja lautaselleen. Pääperiaate on syödä proteiinia, runsaskuituisia hiilihydraatteja ja terveellisiä rasvoja, kertoo Colette Heimowitz, yksi Atkinsin ravitsemuskeskuksen johtajista ET-viihdesivuston haastattelussa. 

Kardashian on kertonut olevansa perso ruoalle, joten hän on myös herkutellut kuurinsa aikana vähähiilihydraattisilla makeisilla ja muilla herkuilla, jotka eivät sisällä lainkaan sokeria. 

– Onnistuneen painonpudotuksen salaisuus on pysytellä kylläisenä. Ruoka-ajan yli ei hypätä. Kim söi esimerkiksi aamiaisella munakkaan juustolla ja kasviksilla, välipalaksi kreikkalaista jogurttia marjoilla ja manteleilla ja lounaaksi suuren salaatin kalkkunalla ja pikkelöidyillä sipuleilla. Päivälliseksi hän söi kesäkurpitsanuudeleita kanakastikkeella, Heimowitz kertaa esimerkkiaterioita US-lehden haastattelussa. 

Haluatko timmit vatsalihakset? Kokeile videon vinkkejä!


Lue myös:

    Uusimmat