Näin Ensitreffit alttarilla 2.0 -pareille kävi! Yksi pareista yllätti päätöksellään

Ensitreffit alttarilla 2.0 -ohjelmasta on nähtävillä nyt kaksi viimeistä jaksoa. Näin pariskunnille kävi!

Ensitreffit alttarilla -ohjelman sisarsarjassa asiantuntijoiden Essi Vauraksen ja Heikki Harjun valitsemat parit kohtasivat ensimmäisen kerran alttarilla, jonka jälkeen he aloittivat yhdessäolon. Kauteen on mahtanut monenlaisia käänteitä ja draaman aineksia. Lue tästä, miten pareille kävi loppujen lopuksi! 

Emma ja Jarkko

Ensitreffit alttarilla -pari Emma ja Jarkko erosivat jo hääpäivänä, kun Emmalle selvisi alttarilla, että Jarkko on ollut mukana Temptation Island -ohjelmassa. Emma kertoi itkuisena kameroille, että hän ei pysty sulattamaan sulhasensa tosi-tv-taustaa. 

– Olen tällä hetkellä tosi pettynyt. Ehkä sellaisessa pienessä sokkitilassa. Olin ajatellut, että tuonne tulee joku tavallinen tallaaja. Minua ahdistaa, että kumppanini on tosi-tv-tähti, Emma kertoi. 

– Me nukuimme Japen kanssa eri huoneissa. En näe, että meidän kannattaisi lähteä näistä lähtökohdista yrittämään, Emma sanoi aamulla Jarkolle. 

Pariskunta ei jatkanut ohjelmassa. 

41:00
Katso videolta Emman ja Jarkon ensikohtaaminen alttarilla!

Janne ja Eino 

Hyvinkääläinen Janne ja Rovaniemellä asuva Eino joutuivat eroon toisistaan pian yhteenmuuton jälkeen, kun selvisi, että Jannella epäillään imusolmukesyöpää. Janne joutui jättämään ohjelman teon ja laittamaan suhteensa Einoon tauolle ja laittamaan terveytensä etusijalle.

Ohjelman lopussa Janne sai vihdoin vastaukset syöpäepäilyyn. Uutiset olivat hyviä eikä Jannelle epäilty syöpää. Mies yritti elvyttää suhdettaan Einoon, mutta kävikin ilmi, että tämä ei ole halukas enää jatkamaan yhteistä matkaa. 

Janne kertoo ottaneensa Einoon yhteyttä ja pyytäneen häntä teatteriin yhdessä. 

– Kerroin Einolle, että minulla on varattuna teatteriliput. Mutta Eino ei sitten tullut. Se oli minulle pettymys. Siinä vaiheessa viimeistään kävi ilmi, että ei meistä mitään tule. Se sellainen tähtipöly jäi uupumaan, vaikka varmasti me sitä yritettiin aluksi molemmat, Janne kertoo. 

3:10
Videolla Janne kertoo, miten hänen ja Einon suhde päättyi. 

Tiia ja Petri 

Tiian ja Petrin taival on ollut tasaista, mutta myös parin omien sanojensa mukaan väritöntä aina yhteenmuutosta asti. Tiialle kävi hyvin pian selväksi, että Petrille työnteko on tärkeä asia eikä yhteistä aikaa löytynyt tutustumiseen. Petri kertoi myös, että ei ole täysin varma, onko hän vielä valmis uuteen suhteeseen. Pariskunta päätyi eroamaan. 

– Meidän matka ei ollut mitään suurta tunteiden vuoristorataa. Siinä ei ole sitä jotain, mitä tarvitaan romanttisen parisuhteen alkamiseen, Petri sanoi Tiialle viimeisessä tapaamisessa.

– Näen sinussa upeita piirteitä. Niillä on kuitenkin ajoittain näyttäytyvä kääntöpuolensa, jota en voi kuvitella omaan parisuhteeseeni. Me emme jatka yhdessä, mutta toivon kaikkea hyvää sinulle, Tiia sanoo. 

2:27
Pariskunnan viimeisessä tapaamisessa Tiia ja Petri jättävät toiselleen hyvästit.

Vera ja Matti

Veran ja Matin suhdetta on alusta asti sävyttänyt heidän hyvin erilaiset luonteenpiirteet, elämäntilanteet ja tulevaisuuden haaveet. Se on näyttäytynyt kemian puutteena ja negatiivisena ilmapiirinä.

– Matkamme jatkuu erilleen. Olemme liian erilaisia ihmisiä, liian erilaisissa elämäntilanteissa. Joka tapauksessa tämä on ollut meille seikkailu, Matti sanoo. 

– Olisin toivonut sinulta enemmän suoraa puhetta tunteista, toiveita ja ajatuksista, jotta olisin voinut innostua niistä ja kiinnostua sinusta. Haluan jatkaa tästä edes matkaa eri suuntiin, Vera sanoo. 

2:52
Katso videolta Matin ja Veran viimeiset valat ja kuinka he summaavat koko matkansa ohjelmassa. 

Rene ja Tilda 

Renen ja Tildan suhde on ollut täynnä tulta ja tappuraa. Pariskunnan välillä nähtiin kemiaa hääpäivänä, mutta jo häämatkalla pariskunta huomasi toistensa eroavaisuudet.

Pari muutti yhteen ja pian eräiden treffien jälkeen Rene päätti pakata tavaransa ja jättää Tildan yksin heidän yhteiseen asuntoon. Asumuseroa kesti jonkin aikaa, kunnes pari päätti yrittää vielä kerran. Toiseksi viimeisessä jaksossa pariskunta lukee toisilleen valat ja päättävät jäädä yhteen.

– Sinä pyysit minulta anteeksi, mutta en koskaan päässyt vastaamaan siihen. Annan sinulle anteeksi. Toivon, että vihdoin voimme ymmärtää toisiamme paremmin ja jatkaa matkaa yhdessä, Tilda sanoo. 

– Tämän kaiken myllerryksen ja yhdessä kokemamme jälkeen olen tullut siihen päätökseen, että lähdemme jatkamaan yhteistä matkaa ja katsomme mihin se kantaa, Rene sanoo valassaan. 

Kuitenkin viimeisessä jaksossa selviää, että Rene onkin rakastunut toiseen naiseen. Katso, mitä tapahtui!

2:19
Renen ja Tildan suhde sai jatkoa kuvausten jälkeen. 

Ensitreffit alttarilla 2.0 MTV Katsomossa! Viikon uudet jaksot esitetään putkeen MTV Avalla torstaina klo 21 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja