Ensitreffit-Janne joutuu kiireelliseen leikkaukseen ja jättää ohjelman kesken – kertoo puolisolleen ikävät uutiset: "Hoidot alkaisivat pian"

2:10
Janne joutuu kertomaan Einolle musertavat uutiset terveydentilastaan.

Ensitreffit alttarilla 2.0 -ohjelmassa pitkään sairastellut Janne joutuu kiireelliseen leikkaukseen ja jättää ohjelman kesken. 

Rakastettu Ensitreffit alttarilla -ohjelma on saanut uuden version. Ensitreffit alttarilla 2.0 -uutuusreality nähdään MTV Katsomossa maanantaisin kahden jakson viikkovauhdilla. 

Terveysongelmat ovat vaivanneet ohjelmassa mukana olevaa Jannea jo pitkään. Nyt niihin on mahdollisesti löytynyt erittäin ikävä syy, ja asiaa selvitetään vielä leikkauksella. Janne joutuu kertomaan ikävät uutiset puolisolleen Einolle

– Nyt on ehkä selvinnyt syy sillä minun kuumeilulle ja sairastelulle. Ja se ei ole kauhean kiva, mutta tietysti mikään ei ole vielä varmaa. Minulla on huomenna leikkaus ja siitä parin päivän päästä saan tuloksen. Eli minulla epäillään imusolmukesyöpää. Eihän sitä vielä tiedä, mutta jos on, niin hoidot alkaa tosi pian, Janne kertoo järkyttyneelle puolisolleen Einolle. 

– Minun seikkailu tässä ohjelmassa loppuu, koska minut halutaan sairaalaan ja minua tutkitaan, että mikä tämä on, Janne kertoo. 

– Olen tottakai huolestunut. Täytyy odottaa niitä jatkotutkimuksia ja sen jälkeen katsoa, mitä tapahtuu, Eino sanoo.

Katso videolta, kun Janne kertoo surulliset uutiset Einolle. 

0:45
Vihkiseremonian jälkeen pariskunnalle käy ilmi, että he asuvat lähes 800 kilometrin päässä toisistaan. Katso video!

Ensitreffit alttarilla 2.0 MTV Katsomossa maanantaisin kahden jakson viikkotahdilla. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja