Epäonninen häämatka hitsasi Ensitreffit-parin yhteen: "Tuntuu kuin olisimme olleet 45 vuotta naimisissa"

Epäonninen häämatka hitsasi Ensitreffit-parin yhteen:"Tuntuu kuin olisimme olleet 45 vuotta naimisissa" 2:18
Ihastumista ilmassa! Ensitreffit-Tiia hehkuttaa pariskunnan alkutaivalta.

Ensitreffit-pariskunnan epäonninen häämatka toi syvyyttä Tiian ja Petrin suhteeseen. Erityisesti Tiia hehkuttaa parin kemiaa. 

Rakastettu Ensitreffit alttarilla -ohjelma on saanut uuden version. Ensitreffit alttarilla 2.0 -uutuusreality nähdään MTV Katsomossa maanantaisin kahden jakson viikkovauhdilla. 

39-vuotias Tiia Nummelasta ja 42-vuotias Petri Turusta menivät naimisiin ja suuntasivat häidensä jälkeen häämatkalle. Pariskunta kertoo ohjelman muille osallistujille epäonnisesta matkan teostaan. Kolmen tunnin lento muuttui yhtäkkiä yli kaksikymmentä tuntia kestäneeksi matkaksi. Sen lisäksi pariskunnan matkalaukut jäivät matkasta ja saapuivat vasta monien päivien kuluttua hotellille. 

Pariskunta kertoo seikkailustaan muille ohjelman pareille yhteisessä tapaamisessa. 

– Tässä on kyllä jo nähnyt toisistaan ne huonot puolet. Ne kaikki kiukuttelut on jo nähty ja hyväksytty, Tiia sanoo. 

– Minulla on sellainen fiilis teistä, että jos en tietäisi, että olette menneet vasta naimisiin, niin voisin luulla, että teillä olisi jo pidemmällä tämä juttu, Veran sulhanen Matti sanoo. 

– No sellainen se onkin vähän se fiilis. Niin hyvässä kuin pahassa. Tuntuu kuin olisimme olleet 45 vuotta naimisissa, Tiia naurahtaa. 

Hän kuitenkin avautuu illallisella siitä, että toivoisi Petriltä enemmän keskustelua tunteista. Petrin mielestä tunteista puhumisen kanssa ei kannata vielä tässä vaiheessa kiirehtiä, mikä saa Tiian mietteliääksi. 

Katso videolta, miten Petri perustelee asiaa!

Ensitreffit alttarilla 2.0 MTV Katsomossa maanantaisin kahden jakson viikkotahdilla. Viikon uudet jaksot esitetään putkeen MTV Avalla torstaina klo 21 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat