Ensitreffit-Janne jätti ohjelman kesken syöpäepäilyn vuoksi – kertoo nyt, mitä kulisseissa tapahtui: "Olin itkenyt itsekseni monet itkut"

2:10
Ohjelmassa nähdään, kun Janne joutuu kertomaan Einolle musertavat uutiset terveydentilastaan.

Ensitreffit alttarilla 2.0 -ohjelmassa on seurattu Jannen ja Einon rakkaustarinaa. Jannen pitkään jatkunut kuumeilu enteili kuitenkin jostain vakavasta. Janne hakeutui lääkäriin ja sai pian ikäviä uutisia. 

Ensitreffit alttarilla 2.0 -ohjelmassa mukana oleva hyvinkääläinen Janne sai kesken ohjelman kuvausten ikäviä uutisia terveydentilastaan.

44-vuotias Janne toimii kiinteistönvälittäjänä omassa yrityksessään. Jatkuva kuumeilu sai miehen huolen nousemaan ja hän hakeutui lääkärille. Ohjelmassa hän kertoo, että hänellä epäillään imusolmukesyöpää ja hän joutui kiireelliseen leikkaukseen.

Ensitreffit alttarilla 2.0 -sarjan 14. jaksossa nähdään, kun Janne kertoo puolisolleen Einolle musertavat uutiset. Pari on tavannut vain pari viikkoa ennen tätä toisensa alttarilla.

– Nyt on ehkä selvinnyt syy sille minun kuumeilulle ja sairastelulle. Ja se ei ole kauhean kiva, mutta tietysti mikään ei ole vielä varmaa. Minulla on huomenna leikkaus ja siitä parin päivän päästä saan tuloksen. Eli minulla epäillään imusolmukesyöpää. Eihän sitä vielä tiedä, mutta jos on, niin hoidot alkavat tosi pian, Janne kertoo järkyttyneelle puolisolleen Einolle.

– Seikkailuni tässä ohjelmassa loppuu, koska minut halutaan sairaalaan ja tutkittavaksi, että mikä tämä on, Janne kertoo.

"Onneksi vaadin hoitoa"

MTV Uutiset tavoittama Janne kertoo, että kuumeilu alkoi jo ennen hääpäivää. Hän itse muistaa jo polttaripäivänä olleensa kuumeessa.

– Minulla nousi aina kauhean kova kuume, joka sitten lähti, kun otin särkylääkkeitä. Selvisin kyllä kuvaukset, mutta iltaisin pulssi nousi ja vointi huononi.

Kun kuumeilu jatkui, alkoi Janne epäillä, että jokin on vialla ja hakeutui lääkärin tutkittavaksi.

– Onneksi vaadin hoitoa, koska tiesin, että tämä ei ole normaalia, Janne sanoo.

Lukuisten tutkimusten jälkeen Janne istui lääkärin vastaanotolla ja sai kuulla uutiset, joita kukaan ei haluaisi kuulla. Tieto mahdollisesta imusolmukesyövästä tuli hänelle isona sokkina.

– Meillä on toki ollut suvussa syöpää. Molemmat vanhempani ovat kuolleet syövän aiheuttamiin komplikaatioihin. Kun syöpäepäilyksestä sanotaan sinulle ääneen, niin kyllähän siinä alkaa kaikenlaiset ajatukset pyöriä mielessä. Miten käy yritykselleni ja asunnolleni? Suurin kysymykseni oli ehkä se, että miten selviän hoidoista, Janne muistelee.

Ei kadu ohjelmaan mukaan lähtemistä

Samaan aikaan Janne oli kiinni Ensitreffit alttarilla 2.0 -ohjelman tekemisessä ja hänen parisuhteensa Einon kanssa oli vasta alkamassa. Janne muistelee hetkeä, kun joutui kertomaan uutiset Einolle kameroiden edessä.

– Siinä vaiheessa voimavarani olivat aika loppu ja kaikki ajatukset olivat siinä omassa terveydentilassa. Olin itkenyt itsekseni monet itkut ennen sitä hetkeä. Eino ymmärsi onneksi hyvin sen, että joudun jättämään ohjelman teon kesken, Janne muistelee.

Vaikka Jannen osallistuminen tv-ohjelmaan loppui lyhyeen, hän ei ole kertaakaan katunut sitä, että lähti mukaan.

– Ajattelin, että tällä on joku tarkoitus. Lähdin aidosti etsimään rakkautta. Tottakai mietin pitkään, että lähdenkö mukaan. Sitten tulikin tämä sairastuminen ja nyt tämän joutuu käymään läpi koko kansan edessä. Ei se helppoa ole, mutta en ole katunut päätöstäni, Janne sanoo.

Katso yllä olevalta videolta, kun Janne kertoo surulliset uutiset Einolle. 

Jannen ja Einon välillä ollaan nähty ihastumista. Nyt Janne kuitenkin joutuu jättämään ohjelman teon kesken ja laittamaan terveytensä etusijalle. Miten Jannen ja Einon parisuhteen käy?

0:45

Vihkiseremonian jälkeen pariskunnalle käy ilmi, että he asuvat lähes 800 kilometrin päässä toisistaan. Katso video!

Ensitreffit alttarilla 2.0 MTV Katsomossa maanantaisin kahden jakson viikkotahdilla. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja