Yllättävä välirikko! Ensitreffit-morsiamelta musertava tilitys: "Hän pakkasi laukkunsa ja lähti"

Ensitreffit-morsian kertoo ikävät uutiset:"Hän pakkasi laukkunsa ja lähti" 1:31
Ensitreffit alttarilla 2.0 -ohjelmassa Renen ja Tildan välille tulee yllättävä välirikko. Rene päättää pakata laukkunsa ja lähteä. 

Ensitreffit alttarilla 2.0 -ohjelman Renen ja Tildan välille tulee yllättävä välirikko. Rene päättää pakata laukkunsa ja lähteä. 

Rakastettu Ensitreffit alttarilla -ohjelma on saanut uuden version, kun Ensitreffit alttarilla 2.0 -uutuusreality on pyörähtänyt käyntiin MTV Katsomossa

Helsinkiläiset Tilda ja Rene ovat juuri saaneet parisuhteeseensa kaivattua kipinää, kun jotakin yllättävää tapahtuu. Pariskunta viettää yhteistä treffipäivää, jonka päätteeksi pariskunnan välille syntyy eripuraa. 

Tilda kertoo ikävät uutiset ohjelmassa mukana olevalle toiselle pariskunnalle, Veralle ja Matille

– Rene pakkasi laukkunsa ja lähti v**tuun, Tilda kertoo. 

– Siis mitä tapahtui, Vera tiedustelee.

– Kun tulimme sieltä surffimestasta, niin kävimme vähän kiivasta keskustelua tai minä kävin. Sitten hän vaan sanoi, että hänestä tuntuu, että hän on siinä rajalla, että hän ei kohta pysty olemaan minun kanssani samassa huoneessa, Tilda kertoo. 

Katso videolta Tildan musertava tilitys tapahtumista!

Ensitreffit alttarilla -ohjelman sisarsarjassa asiantuntijoiden Essi Vauraksen ja Heikki Harjun valitsemat parit kohtaavat ensimmäisen kerran alttarilla, jonka jälkeen he aloittavat yhdessäolon. 

Ensitreffit alttarilla 2.0 MTV Katsomossa maanantaisin kahden jakson viikkotahdilla. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat