Mainos

Näin asuu tatuointitaitelija Wilma Schlizewski – katso kuvat

Maikkarin Ekotähdet-ohjelmassa päästiin kurkistamaan tatuointitaiteilija Wilma Schlizewskin kotiin. Katso, miten persoonallinen ja taiteellinen Hantta asuu!

Tavarahamsteriksi tunnustautuva Schlizewski, tutummin Hantta, onnistuu hamstraamisesta huolimatta pitämään asuntonsa järjestyksessä. Hauskat apteekkarinlaatikot toimivat paitsi säilytystilana, myös katseenkiinnittävänä sisustuselementtinä.

Tavaran määrä, asunnon koristeellisuus ja värimaailma tulevat tutuiksi heti eteisestä sisään astuttaessa. Komearaaminen peili antaa tilan tuntua muutoin kapeaan eteiseen. Musta-valkoinen lattia ja ulko-oven punainen päällinen kertovat asunnonhaltijan värimieltymyksistä.

Olohuoneen pitkää seinää reunustaa valtava määrä kirjoja, jotka ovat omiaan luomaan kodikasta tuntua. Hantta omistaa myös kattokruunun poikineen. Olohuoneen keskeltä löytyy se eittämättä värikkäin versio klassikkovalaisimesta.

Sohvapöytä on ehtaa Hanttaa. Persoonallinen ratkaisu ei ehkä sovi jokaiseen kotiin, mutta tähän värikkääseen asuntoon se käy kuin nenä päähän.

Yksityiskohdat eivät jää huomiotta wc-tiloissakaan. Pöntön kantta koristaa piikkilanka-aita-teemainen designerkansi.

Lisää kattokruunujen loistetta löytyy keittiöstä, ruokailupöydän yltä. Muutoin karuhkoon, musta-valkoisen ja metallin väreihin sonnustautunutta keittiötä pehmentävät kookkaat viherkasvit.

Katso Helsingin vuokra-asunnot sekä myytävät kodit:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.