Näillä naisellisilla aseilla saat mieheltä tahtosi läpi

Kysyimme Tyttöjen ilta -sivustolla, mitä naisellista asetta käytät saadaksesi haluamasi? Äänestyksen tulos oli yksiselitteinen.

Räpyttelet naisellisesti silmäripsiäsi ja pukeudut seksikkäästi ennen kuin edes pyydät mitään –vaihtoehto keräsi ylivoimaisesti eniten, lähes 50 prosenttia kaikista annetuista äänistä.

- Varmasti vanha ja toimiva keino, kautta aikojen, nimimerkki erjuli kirjoittaa.

- En nyt ihan silmäripsien räpyttelystä tiedä, mutta sillä oikealla katseella on yleensä toivottu vaikutus Söpö tyttömäinen hymy ja kiinteä katse alta kulmien. Toimii aina!, nimimerkki Kiwi toteaa.

Naisellisen viehätysvoiman nimeen vannoi useat eri vastaajat, varsinkin kun he lisäsivät edelliseen vaihtoehtoon vielä seksuaalista vetovoimaa.

- Ei pihtailu ja kiukuttelu mitään muuta tee kuin pahan mielen. Kun olen ihana ja haluttava, saan paitsi parempaa seksiä myös kaiken muunkin mitä haluan, Jo lisää seks**ä kirjoittaa.

- Ei pihtaamisella ja ilkeilyllä voita mitään, mutta kun pikkuisen räpytellään silmäripsiä ja hierotaan intiimeistä paikoista, niin johan rupeaa tahto murtumaan, vihjaa nimimerkki Likka 20.

Seuraavaksi eniten kommentteja keräsi Alat lohduttomasti itkemään -vaihtoehto saaden lähes 12 prosenttia kaikista vastauksista.

- Meikä poraa riitatilanteessa AINA. Välillä ärsyttää, miksen voi vaan huutaa kuten kaverini, nimimerkki dfg.

Muut kyselyn vaihtoehdot keräsivät hyvin tasaisesti äänestäjiä puoleensa. Kolmanneksi äänestetyimmäksi nousi Joku muu keino –vaihtoehto, johon lukijat antoivat omia naisellisia vinkkejään.

- Keskustelen perustellen mielipiteeni ja oman näkökantani asiaan. Tämä on tapa, jota aikuisilta ihmisiltä pitäisi mielestäni voida olettaa, sukupuoleen katsomatta, nimimerkki maalaisjärkeä kirjoittaa.

Anna miehen olettaa että kyse on hänen ideastaan

- Pehmittelen miestä pikkuhiljaa puhumalla asiasta kierrellen ja kaarrellen...Kuvailen tuon asian merkitystä ja suurenmoisia etuja sanomatta vielä että itse tahtoisin sen asian. Lopputulos on, että mies keksii itse miten tarpeellinen ja hyvä asia se on ja alkaa haluta sitä ikäänkuin omasta aloitteestaan, omana ideanaan. Tällä konstilla ei tarvitse esittää vaatimuksia eikä väitellä mielipiteistä. Joskus tepsii, muttei aina, nimimerkki demandy pascal laskelmoi.

Eräät vastaajat olivat sitä mieltä, että tavallisen suomen kielen tulisi tehota viestin viejänä parhaiten.

- En käytä minkäänlaista asetta ketään vastaan, sukupuoleen katsomatta. Suomen kielellä ja suoralla puheella ilman joutavia vihjailuja pääsee nopeiten ja helpoiten päämäärään. Lisäksi, jos jotain todella haluan, voin hommata sen aivan itse, nimimerkki Vitalis kommentoi.

MTV3-Helmi
Kuvat: Shutterstock ja futureimagebank

Lue myös:

    Uusimmat