Näihin deittailumokiin naiset sortuvat

Naiset sortuvat usein kerta toisensa perään samoihin deittailumokiin. Tunnistatko itsesi?

Kukaan meistä ei ole seppä syntyessään. Varo seuraavia deittailumokia ja opettele paremmaksi treffailijaksi.

Ihastut väärään tyyppiin

Oletko koskaan tavannut ketään, kenen kanssa tunnet olosi heti oudon hyväksi? Tiedät heti mitä sanoa hänelle ja mikä saa hänet nauramaan – välillänne on oikopäätä kemiaa, mutta et oikeastaan tiedä miksi. Sinun saattaa syytäkin olla varuillaan. Mikäli tunnet oikopäätä yhteenkuuluvuutta jonkun kanssa, kysy itseltäsi, muistuttaako hän kenties jotakuta, ehkäpä eksääsi?

Puhut eksistäsi

Tuntuu harmittomalta puhua eksästä treffeillä. Onhan ymmärrettävää, että jos olet ollut pitkään ihmisen kanssa, tuntuu oudolta olla puhumatta hänestä. Mikäli haluat päästä elämässäsi eteenpäin, suitsi kuitenkin tapojasi. Ex on mennyttä, treffikumppanisi nykyisyyttä.

Tyydyt pelkkään mukavuuteen

Kumppanuus on mukavaa. Se voi olla niin mukavaa, että unohdatte, että välillänne ei ole lainkaan jännitettä. Monet naiset tapailevat miehiä, joiden kanssa on helppoa olla, mutta jännite on kadoksissa. Riidaton ja murheeton suhde voi kuitenkin pian olla myös intohimoton suhde.

Deittailet liian pian eron jälkeen

Toisinaan paras treffisääntö on olla deittailematta lainkaan. Monet naiset haluavat unohtaa eron aiheuttaman ahdistuksen syöksymällä sujuvasti treffiviidakkoon. Tällä tavalla harva löytää kuitenkaan hyvää miestä. Ennen uuteen suhteeseen ryntäämistä on hyvä opetella olemaan yksin.

Heittäydyt pelinaiseksi

Sydänsurujen jälkeen moni nainen heittäytyy itse pelinaiseksi ja uskottelee, ettei heillä ole lainkaan tunteita. He tapailevat monia miehiä samaan aikaan ja leikkivät heidän tunteillaan. Tämä metodi päättyy usein siihen, että mies saa siipeensä ja suuttuu sinulle.

Valehtelet itsellesi

Odotteletko hänen soittoaan päiväkausia? Tapaileeko hän muita, kun sinä odotat kiltisti kotona? Jotkut naiset valehtelevat itselleen ja väittävät olevansa tyytyväisiä, vaikka heitä kohdeltaisiin huonosti. Älä tyydy vähempään kuin mitä ansaitset.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja