Mainos

Näetkö ranteessasi neljä viivaa? Ne lupaavat sinulle pitkää ikää

Katso ranteesi sisäpuolta. Montako viivaa näet? 

Little things -sivuston testi kertoo, mitä ranteen viivat merkitsevät. Katso ranteesi sisäpuolta. Näetkö siinä viivoja? Montako?

Tätä viivat tarkoittavat!

Little things -sivuston artikkelin kommenteissa huomautetaan, että viivat syntyvät, kun rannetta liikuttaa, eivätkä ne siksi merkitse mitään erityistä. Älä siis ota testiä turhan vakavasti!

Ensimmäinen viiva: Terveys

Viivoista tärkein! Jos lähinnä kämmentä ensimmäisenä oleva viiva on syvä, suora ja ehjä, se kertoo pitkästä ja terveestä elämästä. Jos viiva on heikko ja rakoilee, saatat tarvita muutoksia elämäntapoihisi. Jos viiva on katkennut monesta kohdasta tai kaartuu kohti kämmentä, luvassa voi olla hedelmällisyysongelmia.

Jos ensimmäinen viiva on rikki, mutta muut viivat ranteessa ovat selkeitä, pääset yli ongelmistasi.

Toinen viiva: Menestys

Viiva edustaa menestystä ja vaurautta materian saralla. Syvä, suora linja ennustaa talousmenestystä. Rako viivassa voi ennustaa väliaikaista alamäkeä taloudessasi.

Kolmas viiva: Vaikuttaminen

Jos viiva on suora ja erottuva, se kertoo kestävyydestä. Olet käyttänyt vuotesi hyvin ja tullut tärkeäksi osaksi yhteisöäsi. Olet saavuttanut jonkin verran vaikutusvaltaa.

Kaikilla ei ole kolmatta viivaa, joten jos et löydä sitä, ei hätää!

Neljäs viiva: Voima

Jos olet yksi niistä onnekkaista, joilla on neljäs viiva, voit odottaa pitkää, pitkää elämää. Viivaa pidetään kolmannen viivan vahvistajana: se merkitsee vahvaa sosiaalista läsnäoloa. Runsas jälkikasvu on mahdollinen.

Tässä vielä loppukevennys: Pöllön uusi elämä!

1:54

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.