Naapurit menettivät hermonsa bemarikuskiin – räyhäkkään ajotavan hinta ratkaistiin oikeudessa

BMW-kuski joutui maksamaan korvauksia ärtyneille naapureilleen.

Yhdysvaltalaismiehen kiihdyttely vei hänet oikeuden eteen. Naapurit haastoivat Kaliforniassa vaikuttavan Bryan Hillmanin oikeuteen tämän autoilutapojen vuoksi. Naapuruston mukaan Bryan häiritsee muiden alueen asukkaiden rauhaa BMW-merkkisillä autoillaan, kertoo The Drive -autoilusivusto.

"Äänekäs ajotapa" häiritsi rauhaa

Haasteen pani alulle Bryania vastapäätä asuva naapuri, joka valitteli miehen ajavan bemareillaan sekä aggressiivisesti että kovaäänisesti. Pian mukaan liittyi muitakin.

Naapuruston lausunnon mukaan autoilla päristely on tärvellyt "kodin rauhan" jo viiden vuoden ajan. Naapurin mukaan Bryan oli myös pelotellut ja solvannut häntä.

Tuomittiin korvauksiin

Nyt juttu on ratkaistu – ja vieläpä hypernopasti. 20 minuutin harkinnan jälkeen Bryan tuomittiin maksamaan yhteensä noin kymmenen tuhatta dollaria korvauksia jutun muille osapuolille.

– On yksi asia poltella vähän kumia tyhjällä parkkipaikalla tai ottaa taiteellisia vapauksia moottoritielle liittyessään, mutta kun autoharrastus alkaa vaikuttaa negatiivisesti muiden elämään, on aika pysähtyä ja ajatella asioita uudelleen, Tire meets road -autoilusivuston toimittaja toteaa.

"Ei kiinnosta", Bryan totesi Twitterissä ja kertoi maksaneensa korvaukset jo. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Tietyömailla kuolee vuosittain kolme ihmistä ja loukkaantuu liki 130 – MTV kysyy tienposkessa, miksi hidastaminen on niin vaikeaa 5:49

Lue myös:

    Uusimmat