5–6 annosta
- 6 dl kaurahiutaleita
- 1,5 dl pekaanipähkinöitä
- 2 dl manteleita
- 1dl rusinoita
- 1dl kuivattuja karpaloita
- 1,5 dl auringonkukansiemeniä
- 1 dl fariinisokeria tai ruokosokeria
- 1,5 dl vaahterasiirappia
- 2 tl kanelia
- 1 tl kardemummaa
- 1 rkl vaniljaesanssia tai aitoa vaniljasokeria
- ¾ dl öljyä
Sekoita suuressa kulhossa kaurahiutaleet, pekaanipähkinät, mantelit, rusinat, kuivatut karpalot ja auringonkukansiemenet. Sekoita toisessa kulhossa sokeri, vaahterasiirappi, kaneli, kardemumma, vaniljaesanssi tai -sokeri ja öljy.
Sekoita kulhojen sisällöt keskenään. Peitä uunipelti leivinpaperilla ja kaada myslisekoitus paperin päälle. Paista mysliä 150 asteessa 30–40 minuuttia.
Säilytä mysliä ilmatiiviissä astiassa.
Resepti: Sara la Fountain
(Täydellinen päivä 17.4.2008)