Mysli

5–6 annosta

  • 6 dl kaurahiutaleita
  • 1,5 dl pekaanipähkinöitä
  • 2 dl manteleita
  • 1dl rusinoita
  • 1dl kuivattuja karpaloita
  • 1,5 dl auringonkukansiemeniä
  • 1 dl fariinisokeria tai ruokosokeria
  • 1,5 dl vaahterasiirappia
  • 2 tl kanelia
  • 1 tl kardemummaa
  • 1 rkl vaniljaesanssia tai aitoa vaniljasokeria
  • ¾ dl öljyä

Sekoita suuressa kulhossa kaurahiutaleet, pekaanipähkinät, mantelit, rusinat, kuivatut karpalot ja auringonkukansiemenet. Sekoita toisessa kulhossa sokeri, vaahterasiirappi, kaneli, kardemumma, vaniljaesanssi tai -sokeri ja öljy.

Sekoita kulhojen sisällöt keskenään. Peitä uunipelti leivinpaperilla ja kaada myslisekoitus paperin päälle. Paista mysliä 150 asteessa 30–40 minuuttia.

Säilytä mysliä ilmatiiviissä astiassa.

Resepti: Sara la Fountain

(Täydellinen päivä 17.4.2008)

Lue myös:

    Uusimmat