Dorolta uusi helppokäyttöinen älypuhelin Doro 8035

Senioreille suunnattujen älypuhelimien markkinajohtaja Doro on sekin julkistanut uuden puhelimen nyt MWC-messujen yhteydessä. Doro 8035 tarjoaa kaksi käyttöliittymää sen mukaan, miten kokenut älypuhelimen käyttäjä on kyseessä.

Kun Doro 8035 -älypuhelimen käynnistää ensimmäistä kertaa, auttaa ohjattu asennusohjelma valitsemaan itselle sopivimman käyttöliittymän. Easy Mode on tarkoitettu niille, joilla on vain vähän kokemusta älypuhelinten käytöstä, kun Standard Mode tarjoaa lähempänä muita Android-liittymiä olevan käyttökokemuksen.

Easy Mode on suunniteltu erittäin yksinkertaiseksi käyttää, mutta kuitenkin on haluttu varmistaa, että kaikki älypuhelimelta vaadittavat ominaisuudet ovat nekin helposti löydettävissä. Doro-puhelimista tutut, suuret kuvakkeet ovat Easy Modessa niin ikään näkyvästi esillä.

Standard Mode sen sijaan muistuttaa enemmän tavallista Androidia, mutta sisältää lisäksi uuden Haluan-painikkeen, joka auttaa käytössä. Käyttäjän ei enää tarvitse tietää, mikä halutun sovelluksen nimi on, vaan älypuhelimelle voi kertoa haluavansa esimerkiksi tehdä Google-haun tai lähettää tekstiviestin, minkä perusteella puhelin sitten avaa oikean sovelluksen.

Doro 8035:n suunnittelussa on niin ikään huomioitu ikäihmisten tarpeet: älypuhelimesta on helppo saada hyvä ote, jonka lisäksi ääni on erittäin selkeä ja kuuluva. Käytön helpottamiseksi Doro 8035 sisältää edelleen muutamia fyysisiä painikkeita.

Doron uutuuspuhelin tukee tietenkin myös Team Viewer -etäkäyttöohjelmaa, jonka avulla vaikkapa perheenjäsenet voivat etänä esimerkiksi säätää turvapainikkeen asetuksia tai tehdä varmuuskopioita. Team Viewer -ohjelma on käytettävissä tietokoneella.

Doro 8035 julkaistaan Suomessa maaliskuun puolivälissä ja sen hinta on 229 euroa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.