Dorolta uusi helppokäyttöinen älypuhelin Doro 8035

Senioreille suunnattujen älypuhelimien markkinajohtaja Doro on sekin julkistanut uuden puhelimen nyt MWC-messujen yhteydessä. Doro 8035 tarjoaa kaksi käyttöliittymää sen mukaan, miten kokenut älypuhelimen käyttäjä on kyseessä.

Kun Doro 8035 -älypuhelimen käynnistää ensimmäistä kertaa, auttaa ohjattu asennusohjelma valitsemaan itselle sopivimman käyttöliittymän. Easy Mode on tarkoitettu niille, joilla on vain vähän kokemusta älypuhelinten käytöstä, kun Standard Mode tarjoaa lähempänä muita Android-liittymiä olevan käyttökokemuksen.

Easy Mode on suunniteltu erittäin yksinkertaiseksi käyttää, mutta kuitenkin on haluttu varmistaa, että kaikki älypuhelimelta vaadittavat ominaisuudet ovat nekin helposti löydettävissä. Doro-puhelimista tutut, suuret kuvakkeet ovat Easy Modessa niin ikään näkyvästi esillä.

Standard Mode sen sijaan muistuttaa enemmän tavallista Androidia, mutta sisältää lisäksi uuden Haluan-painikkeen, joka auttaa käytössä. Käyttäjän ei enää tarvitse tietää, mikä halutun sovelluksen nimi on, vaan älypuhelimelle voi kertoa haluavansa esimerkiksi tehdä Google-haun tai lähettää tekstiviestin, minkä perusteella puhelin sitten avaa oikean sovelluksen.

Doro 8035:n suunnittelussa on niin ikään huomioitu ikäihmisten tarpeet: älypuhelimesta on helppo saada hyvä ote, jonka lisäksi ääni on erittäin selkeä ja kuuluva. Käytön helpottamiseksi Doro 8035 sisältää edelleen muutamia fyysisiä painikkeita.

Doron uutuuspuhelin tukee tietenkin myös Team Viewer -etäkäyttöohjelmaa, jonka avulla vaikkapa perheenjäsenet voivat etänä esimerkiksi säätää turvapainikkeen asetuksia tai tehdä varmuuskopioita. Team Viewer -ohjelma on käytettävissä tietokoneella.

Doro 8035 julkaistaan Suomessa maaliskuun puolivälissä ja sen hinta on 229 euroa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja