MV-lehti sulki nettisivunsa ja poisti Facebook-tilinsä – vetäjä: "Perustakaa oma lehti! Mun rahoja ei tohon enää tuhlata"

Kiistellyn MV-lehden nettisivut on suljettu. Samalla ovat hävinneet myös lehden Facebook-sivut.

Rikosepäilyjen vuoksi vangitun Ilja Janitskinin jälkeen julkaisun vetäjänä toiminut Juha Korhonen kommentoi sulkemista vKontakte-päivityksessään.

Korhonen kertoo sulkeneensa nettisivut turhautumistaan.

– Mul on nyt niin pahasti menny hermo.. et Mv on nyt kiinni. perustakaa oma lehti! mun rahoja ei tohon enää tuhlata, et saan vaan paskaa, hän kirjoittaa.

Turhautuminen oli ilmeisesti taustalla myös alkuvuodesta, kun lehden päätoimittajana aiemmin esiintynyt Ilja Janitskin ilmoitti irtautuneensa lehdestä ja kertoi Helsingin Sanomissa saaneensa tarpeeksi MV-lehden sivuilla julkaistusta ”törkypaskasta”, eli lukijakeskusteluista ja ”siitä paskasta”, eli maahanmuuttovastaisista piireistä.

Janitskin on tällä hetkellä vangittuna lukuisista rikoksista epäiltynä. Valtaosa rikoksista liittyy tavalla tai toisella MV-julkaisuun.

Janitskinia epäillään muun muassa törkeästä ja perusmuotoisesta kiihottamisesta kansanryhmää vastaan, tekijänoikeusrikoksista, laittomista uhkauksista, törkeistä kunnianloukkauksista ja rahankeräysrikoksista.

MV-lehden sulkemisesta uutisoi ensimmäisenä Yle

Lue myös:

    Uusimmat