Mainos

Muuttumisleikissä naiseus puhkeaa kukkaan

Aikuisen naisen juhlameikki saa olla räväkkä. Annika Blomqvist sai vinkkejä juhlalookkiin Helmen muuttumisleikistä. Muuttujamme naisellisuus puhkesi todella kukkaan.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Lokakuun muuttumisleikkiin saapui Jyskästä Annika Blomqvist. Päivän alkajaisiksi kampaaja Toni Immo leikkasi Annikalle tämän hetken trendin mukaisen, 80-luvulta vaikutteita saaneen timantinmuotoisen kampauksen. Kiharat hiukset värjättiin mahongin ja violetin sävyillä.

Vakavasta sairaudesta toipunut Annika kertoi, että oli tervehtymisensä myötä oppinut nauttimaan uudella tavalla naisellisuudestaan. Aiemmin vain vähän meikannut Annika olikin kiitollinen uusista meikkiohjeista, joita meikkitaiteilija Riia Koivisto antoi. Riian ja Tonin käsittelyssä Annikasta kuoriutui päivän päätteeksi oikea juhlien kuningatar!

Annikan meikin kohokohta olivat näyttävät silmät. Juhlava look syntyi harmaan ja violetin sekoituksella. Riia muistutti Annikaa kulmakarvojen nyppimisen tärkeydestä. Silmät pääsivät kunnolla esille, kun kulmat nypittiin siipimäiseen muotoon.

Löydät kaikki Annikan meikkiin käytetyt tuotteet artikkelista , jonka voit vaikka tulostaa mukaasi ostosmatkalle!

Hei!

Syyskuun 4. päivä sain puhelun Maikkarilta Maarit Rasilta. Muutama sekunti meni ennen kuin tajusin, mistä oli kysymys. Olin jo unohtanut, että olimme lähettäneet valokuvani tyttäreni Sofian kanssa muuttumisleikkiin muutamaa viikkoa aikaisemmin.

Olin yhtä hymyä, puhelu oli päivän paras juttu! Puhelun jälkeen tuuletin töissä kaikille, että ette kyllä arvaa mihin pääsin!

Perjantaina 18.9. aamulla huonosti nukutun yön jälkeen hyppäsin junaan Jyväskylästä. Maikkarilla oli aamiainen Maaritin, kuvaaja-Tommin ja Tonin kanssa. Puhua pulputin tuttuun tapaan ja muut jo odottelivat, että söisin jo aamiaiseni, jotta päästäisiin töihin.

Hiukset lyhenivät ja saivat uuden värin Tonin käsittelyssä. Olin tyytyväinen uuteen hiusmalliin, mutta kiharat tosin eivät päässeet oikeuksiinsa, koska aikataulun vuoksi hiukset oli kuivattava hiustenkuivaimella.

Riia teki minulle upean meikin ja sain myös paljon hyviä vinkkejä meikkaamiseen. Päivä oli hauska ja ihana kokemus!

Kiitos koko porukalle! Helsingin yöstä Pablo Picassoon, oli mukava viikonloppu!

Meikkailemisiin!

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Maarit Rasi, Tommi Penttinen

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.