Mainos

Mustasukkaisella miehellä erikoinen keino karkottaa kilpakosijat: Tatuoi nimensä tyttöystävän otsaan

Omistushaluinen mies tatuoi nimensä tyttöystävänsä otsaan karkottaakseen kilpakosijat. 

Parikymppisen Kourtney Leighin uusinta tatuointia ei voi olla huomaamatta, sillä se sijaitsee keskellä hänen kasvojaan. Tatuointi on omistushaluisen poikaystävä Ryanin käsialaa, joka halusi merkitä nykyisen tyttöystävän itselleen.

"Tein sen, koska hän on vainoharhainen"

Poikaystävä Ryan Wibberley on 23-vuotias tatuointitaiteilija, joka käyttää taiteilijanimeä Wibbo. Naisen otsaa koristaakin kulmakarvojen yläpuolella sanat Wibbo ja Ryan.

Tämä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta, kun mies on halunnut ikuistaa oman nimensä muiden ihmisten ihoon. Mies kertoo tatuoineensa nimensä kaikkien entisten tyttöystäviensä ihoon, mutta tämä oli ensimmäinen kerta, kun hän teki omistuskirjoituksensa kasvoihin. Tatuointitaiteilijan nimi on ikuistettu nyt kaiken kaikkiaan 39:n naisen vartaloon. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Miehen erikoiseen harrastukseen löytyy "looginen" selitys. 

– Tein sen, koska hän on vainoharhainen ja hän halusi merkitä minut. Hän ajattelee, että se karkottaa muut miehet pois, Leigh kertoo. 

Wibberley kertoo tatuoineensa myös tyttöystävänsä Leighin nimen ihoonsa. Naisen nimen lisäksi miehen vartaloa koristaa viisikymmentä muuta tatuointia.

Pariskunta on seurustellut noin puolen vuoden ajan. He tapasivat toisensa helmikuussa sen jälkeen, kun Wibberley oli suorittanut loppuun uhkailuihin ja varkauksiin liittyvän vankeustuomionsa.

Tatuoinnin ottamista ei aina harkita kovinkaan pitkään. 


Lähde: Metro 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.