Mainos

Musiikkikomedia Kingi marssitti ruutuun seitsemän hulvatonta hahmoa – tässä he ovat!

Kingin uuden kauden kilpailijat on nyt julkistettu. Kuka vie voiton kevään railakkaimmassa komediallisessa musiikkishow'ssa? 

Kingi on musiikkikomediashow, jossa seitsemän fiktiivistä kilpailijaa osallistuu vain hitusen Idolsia, Voicea, Talentia ja X Factoria muistuttavan laulukilpailun finaalivaiheeseen. Kingin ensimmäinen kausi nähtiin MTV3-kanavalla ensimmäisen kerran vuonna 2015. Nyt vuorossa on ohjelman toinen kausi. 

Ohjelman hostina toimii Jaakko Saariluoma ja näyttelijöinä nähdään Kalle Lamberg, Anna-Maija Tuokko, Linda Wiklund, Jarkko Niemi, Pirjo Heikkilä, Severi Saarinen ja Mika Eirtovaara.

1,5 tuntinen liveshow seuraa joka viikko tiiviisti näyttelijöiden luomien fiktiivisten kilpailijoiden ikimuistoista matkaa tässä kaikkien aikojen suosituimman kilpailun 18. tuotantokaudella. 

Tutustu hahmoihin!

Ensio Tapani Sorsa

Katsomo-video ei ole saatavilla

Menestyneen yrittäjäperheen nuorempi vesa Ensio Tapani Sorsa työskentelee mainosten jakajana vanhempiensa firmassa. Ensio nousee ensimmäistä kertaa isolle estradille rakkauden vuoksi. Herkkä tulkitsija omistaa esityksensä ensirakkaudelleen Juulialle. ”Olen rakastanut Juuliaa jopa kauemmin kuin uutistenjakamista. Juulia asui ensin Martinkadulla minun naapurissa, sitten hän muutti Peltokatu 9 D 53:een ja nyt hän asuu Sepänkatu 52 A 13:ssa”, Ensio luettelee.

Siru Tiainen

Katsomo-video ei ole saatavilla

Siru Tiainen on tunteikas parturikampaaja Viialasta. Siru on tuttu näky Viialan yössä bailaamassa parhaan ystävänsä Miran kanssa, ja Kingin finaaleihin pääseminen on tehnyt Sirusta pikkupaikkakunnan julkkiksen. ”Tavalliset ihmiset tarvitsevat keskelleen tällaisia taiteellisia ja herkkiä sieluja kuin minä, mutta kun täältä Viialasta joku menestyy, niin kyllä juorut alkavat heti kulkea.”

Lilli Pulli

Katsomo-video ei ole saatavilla

Terveyskeskuslääkäri Lilli Pulli on lähtenyt Kingiin työtovereidensa lähettämänä. Kahden lapsen äiti on itse vaatimaton kykyjensä suhteen. ”Älkää nyt minua kehuko, ihan kamala kähisijä olen. Kyllä täällä on muita paljon parempia.” Esiintyminen jännittää Lilliä, mutta onneksi tukijoukoissa ovat insinöörimies Jouni, pojat Jasperi ja Jesperi sekä perheen koira Jalo.

Taisto Kouri

Katsomo-video ei ole saatavilla

Taisto Kouri, kavereiden kesken Frank Sinatra, on show- ja katsastusmies Karkkilasta. Taisto näki Dannyn livenä Viking M/S Bogella vuonna 1962, ja siitä lähtien hän on haaveillut omasta yökerhoshow’sta. ”Haaveeni on esiintyä ruotsinlaivalla. Käytän inspiraationa Elviksen vuoden 1976 keikkaa Las Vegasissa.” Taiston taustajoukoissa on joukko innokkaita työtovereita katsastusasemalta, jotka uskovat täysillä Karkkilan Cowboyn menestykseen.

Yassu H

Katsomo-video ei ole saatavilla

Yassu H on kokenut muusikko ja Seven Seconds of Depression -bändin keulahahmo. ”Oon aika tunnettu, mutta menestys on pitäny mut nöyränä. Sanotaanko näin että tienaan hyvin, en sano mitään summia mutta kyllä ne vitosella alkavia on.” Yassu H on tuottelias biisintekijä ja prosessit raksuttavat päässä jatkuvasti. Biisit käsittelevät erityisesti hänen rankkoja elämänkokemuksiaan.

Nipa Caicu

Katsomo-video ei ole saatavilla

17-vuotias lukiolainen Nipa Caicu on Kingin nuorin osallistuja, joka kuvailee itseään räväkäksi luonteeksi. ”Mä oon kyl ihan valmis paketti maailmalle, mut mutsi pakotti mut osallistuu ensin johonki tällaseen skabaan, ni olin et okei, ihan sama.” Nipan parhaat kaverit Kuuba ja Meritähti tukevat ystäväänsä täysillä. ”Nipa on aina ollut tollanen uniikki oman tiensä kulkija, ei mikään perusjonne.”

Kari Joensuu

Katsomo-video ei ole saatavilla

Kari Joensuu on sympaattinen Pohjois-Karjalan mies. Hän löysi laulutaitonsa vankilassa, josta hän on juuri vapautunut. ”Mie siellä ajankulukseni aina laulelin, mutta sitten sellikaveri kielsi, kuulemma ei katsota laulamista hyvällä vankilassa.” Karin suurin tukija on hänen koevapausvalvojansa Timppa, jonka on lain mukaan seurattava Karia kaikkialle. Kingiin Kari on lähtenyt saadakseen yhteyden kadonneeseen äitiinsä laulun keinoin.

Kingi lauantaisin MTV3-kanavalla kello 19.30! Äänestä suosikkisi voittoon täällä!

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.