Musiikin maailmassa uusi superpari! Poptähdet kuvattiin suutelemassa

Musiikkifanien ihastukseksi kaksi popin megatähteä ovat löytäneet toisensa.

Pop-tähdet Shawn Mendes ja Camila Cabello ovat löytäneet toisensa. Kaksikko on ollut pitkään läheiset ystävät, mutta nyt he ovat esiintyneet julkisuudessa läheisissä tunnelmissa.

Viikonloppuna kaksikko kuvattiin halailemassa ravintolassa. Myöhemmin samana iltana he osoittivat todellista hellyyttä illallisen äärellä, kun heidät kuvattiin suutelemassa toisiaan.

Cabello erosi hiljattain 32-vuotiaasta Matthew Husseysta, joka on ammatiltaan parisuhdeneuvoja. Kaksikko erosi kesäkuussa, mutta Cabello on ehtinyt löytää rinnalleen jo uuden rakkaan.

Kuubalaisamerikkalainen Cabello nousi suosioon Yhdysvaltojen X Factor -ohjelmasta, jossa hän oli osana Fifth Harmony -tyttöbändiä. Myöhemmin hän erosi yhtyeestä tehdäkseen soolouraa. Cabellon suurin hitti on räppäri Young Thugin kanssa tehty Havana.

Mendes sen sijaan on hallinnut radioaaltoja jo jonkin aikaa. Kitaran kanssa usein esiintyvä poppari tunnetaan kappaleista, kuten Stitches, Treat You Better ja There's Nothing Holdin' Me Back. Tuore pariskunta julkaisi hiljattain yhteiskappaleen Señorita.

Lue myös:

    Uusimmat