Murtovarkaat iskivät kesken ottelun, Manchester United -tähti järkyttyi pahanpäiväisesti – "Perheemme painajainen toteutui"

Murtovarkaat iskivät Manchester United -tähti Paul Pogban kotiin tiistaina Atletico Madridia vastaan pelatun Mestarien liigan ottelun aikana.

29-vuotias Pogba kertoi Twitter-tilillään, että murtovarkaat iskivät Pogban kotiin tiistaina pelatun Atletico Madrid -ottelun aikana, jolloin Pogba ja hänen vaimonsa eivät olleet kotona. Pogban lapset olivat tapahtumahetkellä kotona nukkumassa.

– Meidän perheemme pahin painajainen toteutui, kun meidän kotiimme murtauduttiin vauvojemme nukkuessa makuuhuoneessaan. Vaimoni ja minä kiiruhdimme kotiin ilman tietoa siitä, olivatko lapsemme turvassa. Isänä ei ole mitään pahempaa tunnetta kuin se, ettei ole paikalla suojelemassa lapsiaan, Pogba kirjoittaa.

Pogban mukaan varkaat veivät mukanaan jotakin paljon arvokkaampaa kuin talossa ollutta materiaa.

– He olivat talossa alle viisi minuuttia, mutta siinä ajassa he veivät meiltä jotakin paljon arvokkaampaa kuin mikään meidän talossamme on. Meidän turvallisuuden tunteemme, Pogba jatkaa.

Lue myös:

    Uusimmat