Muotitietoinen-sarjassa bloggaajat ovat pääosassa – lue esittelyt!

Muotitietoinen-sarjassa muotibloggaajat toteuttavat katsojien tyylien päivityksiä ja antavat vinkkejä pukeutumiseen, säväyttävästä asustamisesta vaatekaapin klassikoihin. Lue lisää ohjelman muotibloggaajista.

Teemu Bling

Teemu Bling, 20-vuotias muodin orja, on tyyliltään kokeilunhaluinen ja androgyyni. Kierrätysmuodin sanansaattaja haaveilee urasta muotilehden päätoimittajana. Teemu ajattelee, että asukokonaisuus ei ole hyvä, ellei voi kuvitella astelevansa se päällä catwalkilla.

Aurora Pöntinen

Muotibloggaaja ja opiskelija Helsingistä. Aurora on blogannut vuodesta 2008 ja keskittyy blogissaan trendikkyyteen ja pintamuotiin. Hankintalistalla seuraavana on merenneidonvärinen paljettihame.

Hanna Väyrynen

28-vuotias, pienen pojan äiti nauttii estetiikasta. Hannan blogi on pehmeä ja pumpulinen, pieni lepohetki naisille kiireisen arjen keskellä. Omaa tyyliään Hanna kuvailee klassisen kokeilevaksi. "Lisää aina ripaus väriä."

Anne Melender

Aikuinen, sisustusyrittäjä, muotiblogin kirjoittaja. Omaa tyyliään Anne luonnehtii klassiseksi ja kehottaa ihmisiä lisäämään joka asuun pienen, täydellisyyttä rikkovan osasen. Blogissaan Anne kirjoittaa muodista ja elämän kauniista asioista.

Niina Tapojärvi

30-vuotias korkokenkäfriikki Tampereelta. Niina kuvailee pukeutumistaan tyyli-iloitteluksi. Suosikkiasuste Niinalla on tällä hetkellä leijonankeltainen hattu, joka saa ohikulkijat hymyilemään. "Jos on kurja päivä, pelasta se punaisella huulipunalla."

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja