Muotisuunnittelija pyysi anteeksi Amy Winehousen isältä

Muotisuunnittelija Jean Paul Gaultier on niin ihastunut edesmenneeseen laulajaan Amy Winehouseen, että mies teki malliston laulaja inspiraation lähteenään. Laulajan isä kuitenkin suuttui Gaultierin eleestä, Female First uutisoi.

Muotisuunnittelija Jean Paul Gaultier pitää edesmennyttä laulajaa Amy Winehousea suurimpana inspiraation lähteenään. Winehousen upea ääni ja Gaultier-tyylinen look ovat Gaultierin mieleen.

Ranskalainen muotisuunnittelija herätti vastikään kohua suunnittelemalla malliston, jonka inspiraation lähteenä oli selkeästi käytetty Winehousen omaperäistä tyyliä. Suunnittelija huomauttaa, että on aina pitänyt Winehousen tyyliä uskomattomana.

– Kun tapasin Amyn, olin vakuuttunut hänen äänestään, vaikka tiesin että hän on pahassa jamassa. Hänen tyylinsä oli uskomaton – laivastotatuoinneissaan ja vaatteissaan hän oli niin Gaultieriä! Olin kuitenkin liian ujo tavatakseni hänet hänen keikallaan, muotisuunnittelija muistelee.

Gaultier ihailee Winehousea niin paljon, että hän nimeää laulajan kaikkien aikojen suurimmaksi inspiraation lähteekseen.

– Hän on niin kaunis, muotisuunnittelija sanoo.

Kaikki eivät ole olleet tyytyväisiä Gaultierin Winehouse-aiheiseen mallistoon. Winehousen isä Mich piti sitä loukkauksena tytärtään kohtaan.

– Olin hyvin pahoillani, että he olivat siitä pahoillaan. Kirjoitin Winehousen isälle kirjeen, jossa selitin, että minun tarkoitukseni oli kiinnittää huomiota Winehousen lahjakkuuteen. Media on keskittynyt Winehousen kuoleman jälkeen liikaa hänen ongelmiinsa, mutta muotinäytökseni tarkoitus oli osoittaa kunnioitusta hänelle. Maailma on menettänyt upean ihmisen, joka ei koskaan tule takaisin, Gaultier sanoo.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja