Muotinäytöksessä esiteltiin hurjia napapaitoja ja paljasta pintaa, katso kuvat!

Muotinäytöksen kulisseissa New Yorkissa nähtiin äärimmäisen erikoisia asuja. Nähdäänkö näitä ensi syksynä katukuvassakin?

New Yorkissa järjestetyn muotinäytöksen kulisseissa tutustuttiin tulevan syksyn uutuuksiin, jotka hämmentävät sekä paljastavuudellaan että persoonallisuudellaan.

Mercedez Benzin muotiviikoilla nähtiin jälleen muotimaailman erikoisuuksia matkallaan catwalkille. Suunnittelijoilla on tapana esitellä villeimpiä mielikuvituksensa tuotteita muotinäytöksissä, joissa nähdyistä asuista käytännöllisimmät ja innovatiivisimmat löytävät usein tiensä kuluttajienkin kaappeihin.

Degenin paljastavat asut antoivat syksyn 2012 muodista räväkkää esimakua. Mallien yllä nähdyissä moniosaisissa asukokonaisuuksissa kerrospukeutuminen oli saanut aivan uuden merkityksen: kerrospukeutua voi myös vähissä vaatteissa. Useiden mallien yllä nähtiin pikkuruisia toppeja ja paitoja, joiden päälle oli puettu paita jos toinenkin.

Napapaidat olivat asuissa merkittävässä roolissa. Lyhyitä paitoja oli nähtävissä sekä T-paitoina että pitkähihaisina T-paitoina ja neuleina. Jää nähtäväksi, löytääkö 90-luvun kadehdittu ja kammoksuttu klassikko jälleen tien suosioon.

Paljasta pintaa Degenin vaatteissa esiteltiin myös muissa muodoissa. Mallien sääret, takapuolet ja rintamukset olivat anteliaasti esillä.

Materiaalien vaihtelu näytteli mallien yllä nähdyissä asuissa merkittävää roolia. Neuleiden ja puuvillan yhdistelmällä saa suunnittelijan esimerkin mukaan aikaan monipuolisen ja yllättävän kokonaisuuden, josta ei yksityiskohtia puutu.

MTV3/Helmi

Kuvat: Splash, Mark Von Holden

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja