Muotimerkki lanseerasi hypertrendikkäät housut – mallissa vain yksi "lievä" ongelma

Kaikkia ”farkkujen” takamuksettomuus ei hirvitä.

Juuri, kun ehdit toipua rintakarvaisesta uima-asusta, tarjolla on lisää omituisia muotiluomuksia. Pariisilaisen Y/Project-merkin housut ovat oikeastaan vain denim-kankaiset sukkanauhaliivit, joissa puntit roikkuvat, kertoo nbc4i.com.

Takamuksen kohdalla housuissa ei siis ole kangasta – tai oikein mitään muutakaan. Se, miten housut taipuisivat arkikäyttöön, onkin jokaisen itse pääteltävissä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Vaikka housuista puuttuu oleellisia, housuihin yhdistettäviä ominaisuuksia, ne eivät silti ole halvat. Hintaa luomukselle tulee 511 euroa. Housuja esittelevän mallin yllä nähdään myös sininen paita, jolle tulee hintaa lähes 800 euroa.

Kaikkia housujen takamuksettomuus ei hirvitä, sillä koot 36 ja 38 myivät jo loppuun.

Samalla merkillä on useita muitakin housumalleja, joissa leikitellään kankaalla: eräässä mallissa puntit voi irrottaa niin, että housuista tulee hyvin lyhyet shortsit.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

The Cut -lehti ilmoitti, että haluaa shortsimallin vuoksi ”kirkua ikuisesti tyhjyyteen”. Vaaleita vyötärömallisia housuja kehuttiin erittäin paljon 1990-luvun hittisarja Beverly Hills 90210 -sarjaa mukailevaksi.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.***


Lue myös:

    Uusimmat