Muodin huipulle -Reta: Minut jätettiin ulkopuolelle

Muodin huipulle -sarjan kolmannessa jaksossa suunnittelijat jaettiin kolmen hengen ryhmiin. Etenkin Retan, Lenin ja Tuomaksen muodostamassa ryhmässä rivit alkoivat kuitenkin nopeasti rakoilla, ja Leni syytti Retaa ylimielisestä asenteesta. Miten Reta vastaa syytöksiin?

Muodin huipulle -jakson kolmas tehtävä sujui kireissä tunnelmissa, kun Lenin ja Retan välit kiristyivät. Leni totesi, että Retalla oli ylimielinen asenne ja moitti myös tämän kurjaa sävyä Tuomasta kohtaan.

– Kyllä sen huomasi, että välit rakoilivat, mutta en tiedä mistä se johtui. Ei oikein ollut yhteistyötä, kaikki tekivät omia juttujaan. Leni ja Tuomas juttelivat paljon keskenään ja jäin ulkopuolelle, Reta kertaa tilannetta.

Lenin väitteitä hän ei kuitenkaan allekirjoita.

– En ollut ylimielinen, kysyin kyllä muilta neuvoja ja mielipiteitä. En omasta mielestäni tehnyt mitään väärin. En ymmärrä, mistä tämä kaikki lähti liikkeelle. Yritin kyllä päästä mukaan Lenin ja Tuomaksen porukkaan, hän toteaa.

Reta huomauttaa, että ei lähtenyt sooloilemaan materiaalin kanssa, vaan valitsi kankaansa Tuomaksen ja Lenin kangasvalintojen mukaan.

– Halusin yhtenäisen malliston ja pyrin siihen, että tulee siistiä jälkeä. Ehkä minun piti hieman todistella taitojani, sillä esimerkiksi viime tehtävässä käytin kaksipuolista teippiä enkä ommellut, nainen pohtii.

Reta myöntää, että Lenin kommentit harmittavat häntä.

– Ilmapiiri muuttui tehtävän myötä, tuli ulkopuolinen fiilis. Olisi ollut kiva tietää, mistä tämä lähti. Kyllä mulle voi sanoa suoraan, että rauhoitu. En halua hyppiä kenenkään varpaille, hän huokaisee.

Teksti: Minna Kosonen / MTV3

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja