Mainos

Muodin huipulle -Jussi jännittää: Vastaako mallisto odotuksia?

Muodin huipulle -suunnittelijoiden jännitys tiivistyy, kun finaalicatwalk lähestyy. Stressi ja paineet ovat vaivanneet myös finalistien kuopusta, Jussia.

Muodin huipulle -Jussi on kuluttanut kaksi kuukautta lähes yhteen putkeen mallistonsa parissa.

– Koululla olen sitä tehnyt. Opettajat ovat olleet sen verran suopeita, että olen saanut käyttää koulun tiloja päivisin ja olenkin käyttänyt koulupäiviä malliston tekoon. Siellä olen ollut seitsemän päivää viikossa aamusta iltaa ja välillä olen tehnyt yölläkin kotona töitä. Käytännössä kaikki aika on mennyt mallistoon, hän toteaa.

Jussi on jo paljastanut, että hänen mallistonsa tulee olemaan erilainen, kuin mitä häneltä on totuttu näkemään. Catwalkilla tullaan näkemään myös käyttövaatteita.

– Kun puurtaa työtä tosi paljon, alkaa myös sokeuta sille, mitä pitäisi tehdä. Välillä olen alkanut pohtia liikaa omia ratkaisujani. Pitäisi vain ajatella, että se on hyvä, eikä epäröidä omia visioitaan.

– Se on ollut rankka paikka, kun olen alkanut pohtimaan, että onko tämä sitä, mitä minulta odotetaan. Minulle on kuitenkin tärkeintä, että olen itse mallistooni tyytyväinen, sanoivat katsojat ja tuomarit sitten mitä vain, hän toteaa.

Muodin huipulle -finaali MTV3-kanavalla tiistaina 10. toukokuuta kello 20.00. Uusinta AVA-kanavalla keskiviikkona kello 20.00.

Teksti: Minna Kosonen/MTV3

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.