Muodin huipulle -Essi myöntää: Ansaitsin pudota

Muodin huipulle -ohjelman seitsemäs catwalk päättyi Essin pudotukseen. Nainen itse oli valmistautunut kotiinlähtöön jo henkisesti.

Seitsemännessä Muodin huipulle -jaksossa suunnittelijoiden tehtävänä oli luoda cocktail-puku. Jokaisen suunnittelijan tuli ottaa inspiraatiota määrätystä musiikkilajista. Lisähaasteen tehtävään toi se, että mallit valitsivat kankaat. Tällä kertaa pelistä putosi Essi Karell.

– Tehtävän anto oli hankala, reggae-teemaan oli vaikea päästä käsiksi. Hortoilin sen kanssa pitkään eikä tullut mitään hyvää ideaa. Suunnitelmat kaatuivat lopulta kaavoitukseen. En osannut yhdistää kankaita, reggaeta ja cocktailia, Essi selittää.

– Minulla oli ala pari huonompaa tehtävää, kyllä sekin varmasti vaikutti. Epäonnistumiset ruokkivat aina seuraavaa tehtävää. Olin pettynyt, että en saanut puristettua itsestäni enempää irti, mutta oli odotettavissa. Kukaan muu ei ansainnut tippua, hän toteaa.

Tuomarit tyrmäsivät: Rantatunika!

Tuomaristo kritisoi Essin pukua rantatunikan näköiseksi. Nainen itse on samaa mieltä tuomareiden kanssa.

– Allekirjoitan kaikki kommentit, olin jo etukäteen valmistautunut murskakritiikkiin, hän sanoo.

Tehtävän voitti Reta, jonka luomukset ovat herättäneet monissa suunnittelijoissa ristiriitaisia tunteita. Essillä ei ole Retan puvusta pahaa sanottavaa.

– Hän onnistui tässä tehtävässä, ei minulla ollut hänen kohdallaan mitään sanomista. Retan voitto tuli kaikesta huolimatta pienenä yllätyksenä, sillä Lindan puku oli mielestäni kaikkein taidokkain ja kenties parhaiten tehtävänannon mukainen. Olen kyllä sitä mieltä, että parilla kertaa Reta sai paljon anteeksi.

Nuori suunnittelija huomauttaa, että kisan henki oli myös muuttunut parin edellisen pudotuksen takia.

– Ennen tätä tehtävää oli pudonnut kaksi hengennostattajaa, Tuomas ja Mari. Tunnelma oli omalta kohdaltani latistunut, joten sekin saattoi vaikuttaa, Essi pohtii.

Suunnittelija toivoo näkevänsä finaalissa ainakin Jussin ja Lindan.

– Jussilla on intohimoa tätä alaa kohtaan, soisin voiton hänelle, Essi päättää.

Jäikö jakso näkemättä? Muodin huipulle uusintana AVA-kanavalla keskiviikkoisin kello 20.00.

Teksti: Minna Kosonen/MTV3

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja