Muodin huipulle: Aina ei tarvitse olla perinteinen morsian, katso kuvat!

Muodin huipulle -suunnittelijoiden viimeinen haastetehtävä oli suunnitella hääpuku ja hääyöhön soveltuva yöasu. Catwalkilla nähtiin perinteisten asujen lisäksi myös uutta ja erikoista hääpukumuotia. Katso kuvagalleria!

Muodin huipulle -suunnittelijat pääsivät maistamaan häähumua viimeisessä haastetehtävässä. Suunnittelijoiden piti luoda hääpuku sekä samaan teemaan sopiva yöasu.

Lindan hääpuku edusti klassista ja romanttista tyyliä, eikä nainen säästellyt asussaan pitsin määrää. Kokonaisuuden kruunasi näyttävä huntu, joka peitti mallin selän. Myös yöasu oli teemaan sopivasti klassisen tyylikäs.

Leni halusi tuoda asuunsa ripauksen seksikkyyttä ihoa paljastamalla. Mekon selkämys paljasti kauniisti mallin selän. Yöasuun Leni toi säpinää valitsemalla materiaalikseen mustan, läpikuultavan kankaan.

Jussin asu oli kenties catwalkin erikoisin, sillä miehen malli asteli lavalle mustassa hääpuvussa. Yöasussa Jussi luotti väljyyteen ja maanläheisiin väreihin.

Myös Reta halusi kokeilla jotakin uutta ja loi perinteisen mekon sijaan housut. Asun kruunasi keltainen, liehuva kangas, joka sopisi erityisesti rantahäihin. Myös pinkissä yöasussa oli rantahenkeä.

Mikä oli sinun suosikkisi? Katso kuvat!

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja