Munamies voitti Putouksen: Juhlin syömällä herkkuvoileipiä

Voittoaan herkkuvoileivillä juhliva Munamies päihitti Putouksen finaalissa vastaavan rakennusmestari Timo Harjakaisen 52 prosentin ääniosuudella.

Suloinen, hyväntahtoinen ja aina iloinen Munamies vei voiton MTV3:n Putous-ohjelman Vuoden sketsihahmokilpailussa lauantaina 26.2.2011.

Voitostaan hämmentynyt Munamies on vasta kaksi kuukautta vanha, mutta omien sanojensa mukaan jo monessa liemessä keitetty muna. Munakkalalainen patsastaiteilija harrastaa munien maalausta.

Vuoden sketsihahmosuosikkinsa paljastivat myös aiemmin kisasta tippuneet sketsihahmot.

Viimeisessä Putouksen jaksossa nähtiin sketsihahmot muun muassa valheenpaljastuskoneessa sekä Munamies muun muassa hiihtämässä. Finaalissa nähtiin suoran satelliittiyhteyden lähetyksellä myös vuonna 2010 Vuoden sketsihahmo -äänestyksen voittanut Marja Tyrni.

- Kyllä se muna on niin ihana ja söpö että kyllä minä sen äänestäisin voittoon. Haluaisin päästä paikalle laittamaan kruunun munan päähän: harvoin sitä noin isoa munaa pääsee vatkaamaan, Tyrni kommentoi.

Voittajasta äänestettiin poikkeuksellisesti jakson aikana puhelinäänestyksellä. Äänestyksen tuoton MTV3 lahjoittaa Mannerheimin lastensuojeluliitolle. MLL kohdistaa lahjoituksen "Auta meitä vastaamaan" -kampanjalle, jolla tuetaan MLL:n lasten ja nuorten puhelimen toimintaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat