"Muistutus siitä, miten nopeasti asiat voivat muuttua" – äiti jakoi pysäyttävän kuvan pienestä tyttärestään sairaalassa

24:47

4-vuotiaalla Edie-tytöllä on aivotyvikasvain, jota ei voi leikata. Äiti julkaisi surullisen kuvan tyttärestään Facebookissa, sillä hän haluaa näyttää muille, miten karua elämä on rankan sairauden kanssa.

Yllä olevalla videolla keskustellaan saattohoidosta.

Vanhemmat ovat julkaisseet koskettavan kuvan Edie-tyttärestään, jolla on aggressiivinen aivokasvain. Äiti Ashleigh Molyneux julkaisi otoksen, koska haluaa näyttää, mitä he joutuvat käymään läpi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Aivokasvainta ei voida leikata

4-vuotiaalla Ediellä on aivotyvikasvain (DIPG). Se sijaitsee hänen aivojensa keskiaivojensa keskiosassa, minkä vuoksi sitä ei voida poistaa leikkaamalla. 

Liverpoolecho-sivuston mukaan kemoterapia ei Iso-Britanniassa tässä tapauksessa tule kysymykseen. Kasvaimen hoitamiseksi tarvittaisiin hoitoja niin paljon, että tytön koko keho myrkyttyisi. Niinpä pikku-Edie matkaa ympäri maailmaa perheensä kanssa hoitojen perässä.

Kunto romahti yhtäkkiä

The Spider-Ede Appeal -Facebook-sivulla julkaistussa kuvassa näkyy, miten äiti itkee, kun tytär makaa sairaalasängyssä. Tyttö on kytketty kiinni hengityskoneeseen.

Julkaisussa äiti myös kertoo, että tyttö vielä jokin aika sitten voi hyvin ja hengittikin melko hyvin itse. Yhtäkkiä hän kuitenkin alkoi hengittää katkonaisesti ja meni tajuttomaksi.

Epätietoisuus kalvaa perhettä. Äidin mukaan he voivat vain odottaa ja toivoa, että kaikki kääntyisi parempaan.

Halusi näyttää tuskan

Ashleigh halusi, että ihmiset näkisivät, miten paljon tuskaa sairaus aiheuttaa.

– Pintapuolisesti näytämme vahvoilta. Mutta kun kukaan, joskus jopa perheemme, ei näe, murheet saavat vallan ja hajoamme.

Ashleigh mietiskelee, että on niin kummallista katsoa kuvaa, jossa taustalla ovat iloiset synttärikoristeet.

– Taas yksi muistutus siitä, miten nopeasti asiat voivat muuttua.

Edie täytti neljä vuotta tällä viikolla. Perheenjäsenet ja ystävät juhlivat päivää hänen kanssaan. Edie sai ilmapalloja ja yhdessä katsottiin hänen suosikkielokuviaan. Ashleigh’n mukaan hoitaja oli askarrellut synttäritoivotukset seinälle juhlaa varten. Aiemmin Edielle oltiin pidetty hyväntekeväisyystanssiaiset Hillbark-hotellissa West Kirbyssa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja