Muistin virkistämiseksi

Muisti heikkenee iän myötä, mutta tähän ei tarvitse tyytyä. Lue, miten voit auttaa aivojen toimintaasi!

On todistettu, että muisti heikkenee iän myötä. Kaikilla muisti heikkenee vähittäin. Muistin heikkeneminen voi liittyä myös sairauksiin, kuten dementiaan ja Alzheimerin tautiin. Tällöin se on palautumaton.

Aivojen toimintaa voi kuitenkin virkistää. Fosfatidylseriini ja siitä vapautuvat yhdisteet ovat tärkeitä aivojen toiminnalle. Fosfatidylseriini on erityisesti aivosolujen kalvoilla esiintyvä fosfolipidi, jolla on lukuisia tehtäviä hermoston toiminnassa. Se edistää hermosolujen välittäjäaineiden, asetylkoliinin ja dopamiinin muodostumista sekä lisää niiden reseptoripaikkoja.

Fosfatidylseriini myös auttaa solukalvojen läpäisevyyden ja joustavuuden ylläpitämisessä. Iän myötä seuraavan henkisten aivotoimintojen, kuten muistin heikkenemisen on osoitettu olevan yhteydessä aivojen fosfatidylseriinipitoisuuden vähenemiseen.

Ravintolisä opiskelijoille, stressaantuneille ja ikääntyville

Fosfatidylseriiniä on myös Fosfoser Memory -ravintolisässä, joka virkistää muistia, lisää vireyttä, edistää keskittymiskykyä sekä kohentaa mielialaa. Siispä tuote on omiaan esimerkiksi ikääntyville, opiskelijoille, stressaantuneille sekä henkistä työtä tekeville.

Fosfoser Memoryn sisältämän fosfatidylseriinin on osoitettu tieteellisin kokein 300 milligramman vuorokausiannoksilla virkistävän muistia, torjuvan kaamosmasennusta, virkistävän ikääntyvien henkisiä aivotoimintoja ja jopa kohentavan Alzheimerin tautia sairastavien tilaa sekä lieventävän dementiaoireita. Fosfoser Memoryn on todettu parantavan numero-, näkö- ja kasvomuistia, kohentavan oppimiskykyä ja vähentävän depressioita.

Annostusohje: 1-3 kapselia päivässä. Annostukseksi suositellaan kolme kapselia päivässä vähintään kahden kuukauden ajan, jonka jälkeen annostusta voidaan vähentää 1-2 kapseliin päivässä.

Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton ravintolisä.

Pakkauskoot: 20, 45 ja 90 kapselia

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock ja Hankintatukku

Artikkelin tarjoaa:Hankintatukku

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja