Muistatko nämä kaikkien aikojen satumaisimmat häät?

Ennen kuin on Williamin ja Katen vuoro astella alttarille ja aloittaa uusi luku perinteikkään hallitsijasuvun tarinassa, eletään AVAlla menneiden kuninkaallisten häiden kauniissa tunnelmissa.

Samalla kun koko maailma odottaa herkeämättä Englannin prinssi Williamin ja Catharine "Kate" Middletonin häitä, tarjoaa tuore AVA Dokumentti William ja Kate: Kahdeksat kuninkaalliset häät kiehtovan kurkistuksen kuningashuoneiden hohdokkaimpien häiden kulisseihin viimeisten 60 vuoden ajalta.

Iso-Britanniassa 29. huhtikuuta järjestettävien kuninkaallisten häiden alla esitettävässä ohjelmassa muistellaan Englannin kuningasperheen aiempia hääjuhlia, jotka ovat loistollaan, juhlavuudellaan ja saturomantiikallaan jättäneet lähtemättömän jälkensä kansalaisiin ympäri maailman.

Hääpukijoiden, morsiusneitojen ja asiantuntijoiden haastatteluja sekä kiinnostavaa arkistomateriaalia sisältävä dokumentti seuraa kuuluisimpien kuninkaallisten juhlahistoriaa sitten kuningatar Elizabeth II:n häiden vuonna 1947.

Muun muassa Dianan ja Charlesin satuhäitä muistellaan AVAlla sunnuntaina 17.4. klo 20.00 dokumentissa William ja Kate: Kahdeksat kuninkaalliset häät.

AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja