Mainos

MTV3 seuraa: Nokia-odotukset kasvavat Lontoossa

Maailmalla jännitetään Nokian huomisen markkinointitapahtuman antia. Etukäteisarvioissa on veikkailtu Nokian julkistavan siellä kahdesta kolmeen Windows-puhelinta, joista yksi tulisi halvempaan hintaluokkaan.

Kalliimman versionkin analyytikot toivovat jäävän 300-400 euron hintaiseksi, jotta sille riittää kysyntää.

Laitteiden lukumäärän ja hinnan ohella suurin mielenkiinto kohdistuu siihen, millä laajuudella Nokia pystyy tuomaan uudet puhelimet markkinoille.

Nokian toimitusjohtaja Stephen Elop sanoi viime viikolla tulosjulkistuksen yhteydessä, että puhelin tuodaan tänä vuonna "valikoiduille markkinoille". Eurooppaa pidetään yhtenä kärkialueena.

Ajoitus on kriittinen, sillä joulumarkkinat ovat puhelinvalmistajille erittäin tärkeää sesonkiaikaa. Näyttääkin siltä että Nokia ei pysty täydessä laajuudessaan hyödyntämään kuluttajien jouluvimmaa, mitä voi pitää pienenä pettymyksenä.

Toisaalta Nokialla on ollut puolet vähemmän aikaa kuin normaalisti. Tyypillisesti uuden puhelimen kehitysprojekti kestää 18 kuukautta, nyt yhtiö julkistaa puhelimen runsaan kahdeksan kuukauden työn jälkeen.

Stephen Elop aloittaa puheenvuoronsa Lontoossa huomenna keskiviikkona kello 11 Suomen aikaa. Paikalle odotetaan tuhansia osanottajia.

MTV3 Uutiset seuraa tilaisuutta paikan päällä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.