Mainos

MTV Uutiset timanttijonossa: Karaatin timanttisormus symboloi Katin ja Danielin ikuista rakkautta

2:28

Naisella ei voi koskaan olla timantteja liikaa – sen todisti Kati Leppänen, joka oli tänään jonottamassa ilmaista 0,1 karaatin timanttia kultakaupan avajaistempauksessa.

Katin omaa vihkisormusta koristaa reilun karaatin kokoinen timantti, joka arvo on huikeat 12 000 tuhatta euroa. Tänään jaettujen 0,1 karaatin timanttien arvo on noin 100 euroa.

Toimintaansa laajentava kello- ja kultasepänliike Westerback jakoi ilmaiseksi kaikkiaan 400 timanttia, joista 100 jaettiin Vantaan Jumbossa.

Aamuyhdeksän aikaan jonossa oli vain kolmisenkymmentä ihmistä. Leppäsen perheestä pakkasessa palelivat Kati, Daniel ja perheen nuorimmainen 2-vuotias Sonia.

– Mieheni oli aikeissa lähteä ensin yksin, mutta sitten päätimme lähteä kolmisin. Näin nuorimmainen tyttäreni sai jo oman timanttinsa, iloitsee Kati.

Rakkaus iski ruokatunnilla

Leppästen rakkaustarina alkoi jo kaksitoista vuotta sitten, kun Daniel Leppänen näki tulevan vaimonsa kävelevän ruokatunnin aikana ohi.

– Näin kauniin naisen kulkevan ohi ja pitihän se lähteä heti perään kokeilemaan onneani, paljastaa Daniel.

Ensitapaamisen aikaan Kati kävi vielä koulua ja lintsasi kohtalokkaan ruokatunnin aikaan. Suhde eteni nopeasti ja kosinta tapahtui jo puolen vuoden kuluttua Tampereen Näsinlinnan parvekkeella.

– Lauloin Katille ooppera-aarian, sillä ajattelin, että se on romanttista, mitä keksin. En ole varsinaisesti oikeasti mikään laulumies. Äläkä kysy vaan, mikä aaria se oli, naurahtaa hyväntuulinen Daniel.

Danielin mukaan Katilla olisi ollut kosijoita jonossa muitakin, joten hän päättä pani kaikki peliin tehdäkseen saadakseen myöntävän vastauksen.

–  Minulle oli heti selvää, että vastaukseni on kyllä, lisää umpirakastunut Kati, joka yllättyi kosinnasta täysin.

Jokaisen tytön haave – iso timanttisormus

Daniel paljastaa, että vaimon sormuksessa on VVS1 timantti, joka on peräisin Lähi-idästä.

– Lähi-Idän timantit ovat astetta parempilaatuisia timantteja. Sormus on rakennettu ison timantin ympärille vaimon toiveiden mukaisesti. Vaimo kertoi, millaisen kiven haluaa, joten minulle ei jäänyt vaihtoehtoja, mutta tämä on pieni hinta elämän mittaisesta rakkaudesta, lisää Daniel.

Katin unelma isosta kivisormuksesta sai alkunsa, kun hän katsoi pikkutyttönä muumeja.

– Pienenä jokainen tyttö on katsonut muumeja ja siinähän mymmelillä on tyrmäävän iso kiiltävä lasisormus. Kaikkihan sellaisen kiven isona haluaa, mutta me emme halunneet tietenkään lasisormusta, joten sain timanttisormuksen, kertoo Kati ja hymyilee. 

Leppäsen pariskunta toteaa tosiaan katsoen kuin yhdestä suusta, että heidän rakkautensa on ikuista kuten timanttikin.

– Se on pieni hinta ikuisesta rakkaudesta, päättää Daniel.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.