Miley Cyrus myöntää retkahtaneensa päihteisiin koronaviruspandemian aikana – vannoi kesällä raittiuden nimeen

Miley Cyrus  kertoi kesällä olleensa raittiina puoli vuotta. Nyt hän kertoo, että retkahti pandemian aikana. 

Laulajatähti Miley Cyruksen, 28,  päihteiden käyttö on noussut aika ajoin otsikoihin. Heinäkuussa muun muassa uutisoitiin, että Cyrus on ollut puoli vuotta kuivilla päihteistä. 

Tuoreen E! Onlinen artikkelin mukaan Miley kuitenkin kertoi Zane Lowen haastattelussa, että retkahti koronaviruspandemian aikaan jälleen juomaan. Hän on ollut nyt hieman yli kaksi viikkoa kuivilla päihteistä. 

– Retkahdin juomaan koronaviruspandemian aikana, aivan niin kuin moni muukin. Haluan olla rehellinen, enkä istua tässä väittäen, että en retkahtanut juomaan, Cyrus kertoo Apple Musiciin julkaistussa haastattelussa. 

Cyrus kertoo, että yrittää kohdella itseään suopeasti, eikä vastata vihalla retkahdukseensa. 

– Yksi metodeistani on se, että raivostumisen sijaan kysyy itseltään, että mitä oikein tapahtui, Cyrus kertoo. 

Cyrus toteaa, ettei hänellä ole kuitenkaan ongelmaa itse alkoholin kanssa, vaan päätöksien, mitä tekee tietyn rajan ylityttyä. Hän kertoo haastattelussa olevansa hyvin kurinalainen. Jos hän haluaa juhlia, hän pitää suunnitelmansa. Vastavuoroisesti raittiina oleminenkaan ei tuota ongelmia. 

Muiden maailmantähtien, kuten Amy Winehousen, Jim Hendrixin, Jim Morrisonin ja Kurt Cobainin surullinen kohtalo sai Cyruksen pohtimaan myös omaa tulevaisuutta.  Kaikki heistä kuoli 27-vuotiaana. Päihteiden käyttö oli jokaisessa kuolemassa osaltansa mukana. 

– Suojelin todella paljon itseäni aikana, jolloin olin 27-vuotias. Se aika sai minut todella haluamaan raittiutta, sillä olemme menettäneet niin monta ikonia tuossa iässä. Se on hyvin ratkaiseva aika. Jatkat seuraavaan lukuun elämässäsi, tai jätät elämäsi siihen. Minusta tuntuu vain, että jotkut artistit eivät kyenneet hallitsemaan omaa energiaansa ja voimaansa. Se on se tietty energia. Minä synnyin sen kanssa. 

LÄHDE: E!Online Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja