MTV Uutiset Live juhlii 1-vuotispäiväänsä: Tekijät kertovat mieleenpainuvimmat muistonsa vuoden varrelta – "Jännitti niin, että oli pastillit housussa"

4:34
Näin MTV Uutiset Liven tekijät kuvailevat tunnelmiaan vuoden varrelta.

MTV Uutiset Live on tarjonnut katsojilleen aitiopaikan niin Suomen hallituksen eri käänteisiin, suurten ammattiliittojen kädenvääntöihin, historiallisiin oikeudenkäynteihin, maajoukkueiden urheilusaavutuksiin kuin suloisten corgien juoksukilpailutapahtumaan.

Suomen ensimmäinen ympärivuorokautinen uutispalvelu MTV Uutiset Live starttasi vuosi sitten. Laajan rekrytointiprosessin päätteeksi monipuoliset tekijät eri taustoilla aloittivat Pöllölaaksossa jotain historiallista.

MTV:n toimitusjohtaja Johannes Leppänen kertoo, että MTV Uutiset Live on onnistunut kasvattamaan MTV Uutisten verkkosisällön kulutusta.

– Tämä on Suomen nopeiten kasvava uutissivusto tällä hetkellä ja se on pitkälti MTV Uutiset Liven ansiota.

"Jännittää tavallaan joka päivä"

MTV Uutisten toimituspäällikkö Mona Haapsaari myöntää, että pieni jännitys kuuluu jokaiseen työpäivään.

– Jännittää tavallaan joka päivä, koska emme tiedä, mitä joka päivä tapahtuu. Se on hyvää jännitystä, mikä motivoi tekemään paremmin.

– Jännitti niin, että oli pastillit housussa, muotoilee puolestaan Liveä alusta asti tehnyt toimittaja, digisuunnittelija Terhi Romo. 

Katso MTV Uutiset Liven tekijöiden tunnelmia ja mieleenpainuvimpia tilanteita vuoden varrelta yllä olevalta videolta.

MTV Uutiset Liven löydät jatkossakin mtv-palvelusta ja osoitteesta mtvuutiset.fi.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja