MTV Uutiset Hanna Väyrysellä kylässä – koronavuosi on ollut suosikkibloggaajalle menestyksekäs: "Business on pyörinyt todella hyvin"

5:58
Katso videolta, kun MTV Uutiset vieraili Hanna Väyrysen ihastuttavassa kodissa!

Elämäntavastaan blogia pitävä Hanna Väyrynen kertoo MTV Uutiset Livessä, miten koronavuosi on vaikuttanut hänen työhönsä.

Strictly Style -nimistä elämäntapablogia pyörittävä kolmen pojan äiti Hanna Väyrynen päästi MTV Uutiset Liven hänen toimistolleen kotiinsa. Videolla Väyrynen kertoo ja näyttää työtään ammattibloggaajana.

12 vuotta blogia pyörittänyt Väyrynen on tehnyt töitä kotoa lähes aina. Koronavuosi ei juurikaan muuttanut hänen työtapojaan.

– Itse olen ollut siitä onnekkaassa asemassa, että se ei juurikaan ole vaikuttanut, koska pitkälti tätä pystyy tekemään kotona. Ja pystyn hyvin yrittäjänä pyörittämään minun työn oman elämäni ympärille, Väyrynen kommentoi.

Vuosi sitten pandemian myötä kaikkeen Väyrysen tekemiseen tuli täysi stoppi ja markkinoijat pysäyttivät myös blogien mainostamisen.

Pian kuitenkin huomattiin, että blogien kulutus lukijoiden keskellä kasvoi entisestään koronapandemian myötä.

– Pari viikkoa meni sokista ja sitten se lähti liikkeelle vielä kovemmalla vauhdilla, koska ihmiset ovat kotona tällä hetkellä ja käyttävät nimenomaan sosiaalista mediaa ja viihdealustoja.

– Siellä ne ihmiset ovat ja siellä kannatta markkinoida. Tämä business on pyörinyt todella hyvin vielä koronan aikaankin, Väyrynen kertoo videolla.

Katso videolta koko haastattelu!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja