MTV Uutiset 4-vuotiaan epäillyllä murhapaikalla Joensuussa: "Ahdistus käsinkosketeltavaa"

MTV Joensuussa: Nelivuotiaan surma järkyttää naapurustoa 5:37
Katso MTV:n rikostoimittajan Rebekka Härkösen raportti Joensuusta

Tunnelma Joensuun Rantakylän kaupunginosassa on hiljainen, vaikka jonkin verran ihmisiä liikkuu alueella, kertoo MTV Uutisten rikostoimittaja Rebekka Härkönen.

Kaupunginosassa epäillään tapahtuneen 4-vuotiaan lapsen murha. Härkönen raportoi tapahtumasta taustallaan rakennus, jonka kulmahuoneistossa lapsen uskotaan menettäneen henkensä keskiviikon ja torstain välillä. 

Teosta epäiltynä on vangittu lapsen huoltajina toimineet äiti ja isäpuoli. Härkönen kertoo videolla lisää vangitsemisesta ja siitä, mitä siitä voi päätellä rikostutkinnan näkökulmasta.

– Tämä rikos on tosi surullinen ja aiheuttaa varmasti suurta ahdistusta tässä ympäristössä, mikä on lähes käsinkosketeltavaa, Härkönen kertoo.

Hän kertoo, että eräät naapureista ovat kuulleet tapahtumista vasta median kautta, ja tunnelma on ollut surullinen ja järkyttynyt. Toiset ovat todistaneet epäiltyjen vientiä poliisiautoon. Useampi on kertonut aikovansa osallistua tänään Joensuun kirkossa kello 17 järjestettävään suruhartauteen.

Paikalla on vain vähän kukkia tai muista uhrin muistamisia. Härkönen kertoo, että syynä voi olla se, että paikalliset ovat erikseen toivoneet sosiaalisessa mediassa, ettei paikalle tuotaisi kukkia tai kynttilöitä.

Tämä 4-vuotiaan murhaajiksi epäillyistä tiedetään – miehellä aiempaa rikostaustaa 4:16
Tämä 4-vuotiaan murhaajiksi epäillyistä tiedetään ja tältä rikospaikalla näyttää. Katso MTV Uutiset Liven lähetys yltä.

Lue myös:

    Uusimmat