MTV tavoitti lehdessä kosineen miehen: Sormukset ostettu!

Tiistain Helsingin Sanomien ilmoituspalstalla oli ystävänpäivän kunniaksi julkaistu erityisen romanttinen ilmoitus.

MTV Lifestyle tavoitti salaperäisen kosintailmoituksen sanomalehteen jättäneen Boriksen tapahtumarikkaan ja rakkauden täyteisen päivän päätteeksi.

– Oli kuulemma kahvi läikkynyt pitkin mattoja, mies nauroi tulevan vaimon reaktiota.

Boris itse oli tuohon aikaan jo töissä jännittämässä. 

Erilaista ja edullisesti

Tyttöystävän tyttöjen illassa käymä keskustelu erilaisista kosinnoista toimi miehen innoittajana. Hän tajusi, että vähän erilainen tyyli esittää se suuri kysymys voisi toimia hänen kohdallaan. 

– Idea lähti Hesarin mainoksesta, jonka näin. Siellä tarjottiin ystävänpäivän kunniaksi yllättävän halvalla ilmoitustilaa, hän sanoo.

Mies lähti työstämään ajatusta ja eilisessä lehdessä ollut erikoinen ilmoitus herättikin huomiota monessa kahvipöydässä.

– Olin jo jonkin aikaa miettinyt sopivaa tapaa.

”Nyt kutsuvat muutkin nimellä Mr. Big”

Nimimerkkiä Mr. Big käyttänyt mies kertoi, ettei Satu R:llä ollut vaikeuksia tunnistaa itseään ilmoituksesta. He ovat tyttöystävän kanssa suhteen alusta saakka vitsailleet nimellä, joka kuvaa 194-senttistä ja 150-kiloista miestä mainiosti.

Lähipiiri ei pariskuntaa ilmoituksen perusteella ollut tunnistanut, mutta kun Satu latasi Facebookiin kuvan Helsingin Sanomien sivulta löytyneestä kosintailmoituksesta, alkoi onnitteluja tulvia. Elettä kehuttiin romanttiseksi ja erilaiseksi tavaksi juhlistaa ystävänpäivää.

– Mr. Big on varmaan hetken se uusi kutsumanimi, eikä se haittaa kyllä yhtään.

Sormukset on ostettu

Myös Radio Aalto oli kiinnittänyt julkiseen kosintaan huomiota, ja Satu oli illalla Instagramissa kertonut vastauksensa myös radion kautta asiaa jännittäneille.

Mutta mitä Satu R. lopulta kosintaan vastasi?

– Kysymykseen vastattiin ”kyllä”, ja sormukset käytiin ostamassa, uunituore kihlattu sanoo onnellisena.

***

Lue myös:

    Uusimmat