Susijengille taas tyly tappio MM-kisoissa – näin vaikea Saksa-ottelu eteni

Susijengi pelasi kolmannen ottelunsa koripallon MM-kisoissa, kun se kohtasi Saksan lohkovaiheen viimeisessä pelissä. MTV Urheilu seurasiottelua hetki hetkeltä.

Ottelu päättyi Saksan tylyyn 101–72-voittoon. Ottelun parhaina pistemiehinä häärivät Saksan Isaac Bonga ja Dennis Schröder 15 pisteellään. Suomen tehokkain pelaaja oli 14 pistettä heittänyt Olivier Nkamhoua. Lauri Markkaselle kertyi vain 12 pistettä. 

Saksa-Suomi 101–72 (47–39)

4. neljännes

40:00: Ottelu päättyyi Saksan 101–72-voittoon. Avausneljännes oli hyvää peliä, mutta sitten Susijengi putosi Saksan kyydistä tylyllä tavalla.

40. min: Suomi kaunistelee vielä lukemia viimeisellä sekunnilla, kun Olivier Nkahmoua heittää kolmosen koriin. Loppulukemat 101–72 Saksalle.

40. min: Saksa saa 100 pistettä kasaan, kun Moritz Wagner upottaa kolmosen pussiin. Saksa johtaa 101–72.

38. min: Tutkapari Nkamhoua-Grandison on vireessä ja kaksikko on nyt onnistunut mukavasti korin alla. Suomi on kaventanut eron 23 pisteeseen.

37. min: Suomi pelaa komealla kuviolla pallon Nkamhoualle, joka donkkaa pallon koriin. Thiemann onnistuu toisessa päässä, jonka jälkeen Nkamhoua onnistuu taas. Saksa johtaa nyt 93–67.

37. min: David Kramer heittää kolmosen sisään ja Saksa kasvattaa johtoaan.

36. min: Ilari Seppälän heittokäsi on ollut tänään kuumana. Seppälä heittää jo pelin neljännen kolmosensa ja ero kaventuu 24 pisteeseen.

35. min: Saksa hassuttelee nyt susilauman kanssa. David Kramer riistää ja Moritz Wagner tekee näyttävän donkin.

34. min: Suomi ei pysty pitämään Saksaa kurissa puolustusalueella. Moritz Wagner kasvattaa Saksan johdon jo 27 pisteeseen.

33. min: Tuttu kaava toiselta puolikkaalta toistuu jälleen! Suomi hukkaa pallon ja Saksa rankaisee iskemällä pallon koriin. Tahmeaa on, tahmeaa on.

32. min: Sekavaa on peli tällä hetkellä, mutta Moritz Wagner onnistuu upottamaan neljänneksen ensimmäisen korin Saksalle.

31. min: Nkamhoua on väläytellyt tässä ottelussa puolustustaitojaan. Suomalaistähti ottaa jo pelin kolmannen blokkinsa ja saa pallon Suomelle.

Peli on taas käynnissä!

3. neljännes

30:00: Olipahan surkea kymmenminuuttinen Susijengiltä. Saksa tuli tauolta terävänä ja piti Suomen puolustusta pilkkanaan. Saksa johtaa nyt 73–55.

30. min: Niels Giffey saa heittää täysin vapaasti kolmosen sukkaan ja ero kasvaa jo 21 pisteeseen. Susijengi on telineissä.

29. min: Maxhuni tarjoilee syötön Markkaselle, joka donkkaa pallon näyttävästi koriin. Ero kaventuu jälleen!

28. min: Edon Maxhuni ajaa ahtaaseen rakoon ja menettää pallon. Olivier Nkamhoua torjuu kuitenkin Niels Giffeyn heittoyrityksen ja heittokello ehtii nollaan. Pallo Suomelle!

27. min: Obst upottaa kolmosen koriin ja Nkamhoua vastaa toisessa päässä kolmosella. Koreja satelee nyt paljon.

26. min: Hieman lohtua Suomelle, kun Ilari Seppälä upottaa ottelun kolmannen kolmosensa sisään! Puolustus ei kuitenkaan kulje Suomella ja Isaac Bonga donkkaa pallon koriin. Suomi ei saa pysäytettyä Saksan hyökkäyksiä.

25. min: Saksa kasvattaa nyt johtonsa 17 pisteeseen.

23. min: Nyt helpottava kori Suomelle, kun Ilari Seppälä heittää kolmosen uuniin! Se ei kuitenkaan auta, sillä Obst naulaa kolmosen heti perään!

Kolmosia satelee nyt joka puolelta, sillä Alexander Madsenkin heittää pallon kaaren takaa sukkaan!

22. min: Jälleen menetys Suomelle! Miro Little hukkaa pallon ja Bonga donkkaa vastahyökkäyksen päätteeksi pallon koriin! Saksa johtaa jo 55–39. Todella tahmea startti toiselle puolikkaalle Suomelta.

22. min: Salinin vuoro antaa kehno syöttö ja Saksa rokottaa välittömästi. Bonga upottaa kolmosen koriin ja Saksa karkaa.

21. min: Mikael Jantunen antaa huonon syötön ja joutuu lopulta rikkomaan Isaac Bongaa. Bonga pääsee vapaaheittoviivalle ja upottaa molemmat sisään.

21. min: Saksa aloittaa korinteon, kun Voigtmann upottaa pallon vapaaheittoviivalta koriin.

Ottelu on jälleen käynnissä!

2. neljännes

Kello 11.18: Avauspuolikkaan parhaat pistemiehet olivat Saksan Dennis Schröder (13 pts) ja Suomen Lauri Markkanen (10 pts).

20:00: Avausjakso on taputeltu! Ensimmäinen neljännes oli Susijengiltä vahvaa peliä, mutta Saksa lisäsi kaasua toiselle kympille ja johtaa ottelua 47–39.

20. min: Suomi onnistuu kaventamaan eron kahdeksaan aivan viime sekunneilla, kun Edon Maxhuni nostaa pallon koriin! Saksa johtaa nyt 47–39.

19. min: Lauri Markkasta rikotaan ja vapaaheittoviiva kutsuu. Molemmat sisään ja ero kaventuu kahdeksaan.

18. min: Nyt huono syöttö Grandisonilta ja Bonga rokottaa välittömästi. Grandison kuittaa kuitenkin erheensä ja upottaa heti perään pallon Saksan koriin.

17. min: Markkanen upottaa kaksi vapaaheittoa sisään ja Saksan johto kutistuu kuuteen. Saksa kuitenkin käyttää seuraavan hyökkäyksensä hyödykseen ja Schröder iskee pallon koriin.

17. min: Valtonen ajaa röyhkeästi korille ja nostaa pallon sisään. Valtonen saa samalla osuman kasvoihinsa, mutta tuomari ei näe tilanteessa rikettä.

16. min: Suomelle tärkeä kori! Elias Valtonen nostaa irtopallon koriin ja ero kaventuu kahdeksaan.

15. min: Saksalla on nyt vahva ote pelistä. Andreas Obst heittää kolmosen koriin ja Suomi ottaa aikalisän. Saksa johtaa nyt kymmenellä pisteellä.

15. min: Theis ajaa korille ja nostaa pallon sukkaan. Saksan johto venyy entisestään.

14. min: Dennis Schröder ajaa vauhdilla korille ja nostaa Saksan johtoon. Saksalaistähti pääsee vielä vapaaheittoviivalle ja vie Saksan viiden pisteen karkumatkalle.

13. min: Saksa ottaa hetkeksi johdon takaisin itselleen Niels Giffeyn myötä, mutta Olivier Nkamhoua upottaa pallon komeasti koriin Edon Maxhunin esityöstä.

12. min: Olivier Nkamhoua ja oppikirjamainen blokki! Upea puolustuspeli estää Saksan kolmosheiton!

12. min: Maodo Lo näyttää Salinille, että kyllä hänkin osaa heittää kaaren takaa. Suomen johto enää yksi piste.

11. min: Saksa aloittaa terävästi ja kaventaa heti eron yhteen pisteeseen. Sasu Salin kuittaa Saksan korin kuitenkin komealla kolmosella!

1. neljännes

10:00: Avausneljännes on taputeltu! Vahvaa tekemistä Susijengiltä ja Suomi johtaa 22–19.

9. min: Ilari Seppälä menettää pallon ikävästi ja Saksa pääsee kaventamaan eron kolmeen pisteeseen.

9. min: Grandison tarjoilee upean syötön Jantuselle, joka nostaa pallon verkkoon! Nkamhoua teki hienosti tilaa Jantuselle pystyliikkeellään ja Jantunen saa viimeistellä rauhassa. Saksa ottaa samalla aikalisän.

9. min: Mikael Jantunen upottaa kaksi vapaaheittoa sisään ja Suomi johtaa 20–17.

6. min: Lauri Markkanen alkaa nyt selvästikin lämmetä. Markkanen upottaa Schröderin nenän edestä komeasti kaksi pistettä ja Suomi johtaa! Tovia myöhemmin Ilari Seppälä upottaa kolmosen komeasti sisään ja Suomi johtaa 16–12.

5. min: Saksan puolustus joutuu rikkomaan Markkasta ja suomalaistähti pääsee vapaaheittoviivalle. Molemmat heitot sisään ja Suomi siirtyy ensimmäistä kertaa johtoon!

5. min: Sieltä se ensimmäinen pelitilannekori tulee. Voigtmann nostaa pallon koriin. Alexander Madsen kuittaa seuraavasta hyökkäyksestä kuitenkin välittömästi.

4. min: Suomi joutuu nyt rikkomaan turhan usein Saksaa. Theis pääsee jälleen vapaaheittoviivalla ja saa toisen heitoistaan koriin. Saksa ei ole tehnyt vielä yhtään pelitilannekoria.

4. min: Sasu Salin! Salin tuo Suomen tasoihin upottamalla kolmosen upeasti sisään!

3. min: Miro Little puolustaa aluksi vahvasti, mutta lopulta NBA-tähti Schröder on liian nopea suomalaiselle. Schröder pääsee vapaaheittoviivalle ja upottaa Saksalle kaksi pistettä.

3. min: Saksa pääsee taas vapaaheittoviivalle. Daniel Theis upottaa toisen sisään ja Saksa johtaa jälleen.

2. min: Suomen vuoro avata koritili: Elias Valtonen harhauttaa itsensä korille ja nostaa pallon sisään peli on tasan!

1. min: Ottelun ensimmäinen kori näkee päivänvalon, kun Isaac Bonga upottaa kaksi vapaaheittoa sisään. Saksa johtaa 2–0.

Ottelu on käynnissä! Saksa voittaa pallonhallinnan itselleen!

Kello 10.26: Tässä puolestaan Saksan avausviisikko: Isaac Bonga, Dennis Schröder, Johannes Voigtmann, Daniel Theis ja Andreas Obst.

Kello 10.25: Suomen avausviisikko tänään: Lauri Markkanen, Miro Little, Mikael Jantunen, Elias Valtonen ja Sasu Salin.

Kello 10.22: On kansallishymnien aika!

Kello 10.20: Saksan joukkueesta löytyy useampi NBA-pelaaja. Joukkuetta tähdittävät Los Angeles Lakersin Dennis Schröder, Indiana Pacersin Daniel Theis sekä Orlango Magicin Franz Wagner ja Moritz Wagner.

Kello 10.15: Saksa on Suomelle kivikova vastustaja. Se on voittanut sekä Australian että Japanin ja janoaa nyt kolmatta päänahkaansa lohkovaiheessa.

Suomi puolestaan on hävinnyt molemmat ottelunsa. Australia löi Suomen 98–72 ja Japani yllätti Susijengin lukemin 98–88.

Kello 10.10: Oikein mukavaa tiistaita ja tervetuloa liveseurannan pariin! Susijengin MM-urakka jatkuu tänään Saksaa vastaan pelattavalla ottelulla.

Lue myös:

    Uusimmat