MTV-raati arvoi Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman loisteliaan kattauksen – kuka saa kangen tittelin?

14:38
Tanssii Tähtien Kanssa -kaudesta on tulossa kaikkien aikojen näyttävin – MTV-raati arvioi tähtikaartin

Tänä syksynä tanssiparketilla nähdään peräti 12 tanssiparia. 

Suomen suurimassa ja loisteliammassa Tanssii Tähtien Kanssa -viihdeohjelmassa on tänä syksynä kaikkien aikojen näyttävin kattaus. Mukana on ensimmäistä kertaa peräti 12 tanssiparia. 

Tänä syksynä tanssiparketille passitetaan entistä enemmän julkisuudesta tuttuja henkilöitä tanssinopettajineen. Mukana on niin missejä, urheilijoita, laulajia, näyttelijä kuin sometähtiäkin. 

MTV-raati arvioi näyttävän tähtikaartin.  Mukana keskustelemassa oli viihteen esimies Katja Lintunen, uutispäälikkö Jukka Auramies sekä uutisankkuri Keijo Leppänen

Lintunen uskoo, että suosiota tulee saavuttamaan ainakin JVG-duosta tuttu Jare Brand, sekä Duudsonit-remmistä tuttu Jukka Hildén. Yksi yllättäväkin persoona matkasta löytyy, ammattiuransa lopettanut maastohiihtäjä Virpi Sarasvuo. Uutisankkuri Leppänen nimesi juurikin hänet suosikikseen. 

– Virpiä tulen seuraamaan varmasti yhtä tarkasti kuin häntä olen seurannut hiihtoladulla. Hän oli urallaan erityisen kunnianhimoinen ja himoinnut menestystä saavuttaen sen. 

Myös se, kuka saa tänä vuonna sen kangen roolin, mietityttää. Auramies epäilee, että entinen NHL-tähti Niklas Hagman tulee saavuttamaan kyseisen tittelin. Leppäsellä on myös oma arvionsa tähän.  

Katso videolta!


Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja