MTV:n toimittaja todisti väkivaltaista välikohtausta Presidentinlinnassa: "Poliisi ja salainen palvelu veivät miehen kuristusotteella"

0:56

Presidentinlinnassa tapahtui hetki ennen Putinin ja Trumpin yhteistä tiedotustilaisuutta välikohtaus, kun yleisön joukossa ollut mies poistettiin väkisin salista.

Lappua esittänyt toimittaja kannettiin turvamiesten saattelemana ulos salista, jossa lehdistötilaisuuden oli määrä alkaa hetkenä minä hyvänsä. Mies paini turvamiesten kanssa pitkän tovin eikä suostunut luovuttamaan lappua, johon oli kirjoitettu "ydinaseiden kieltosopimus”.

MTV:n paikalla oleva toimittaja Mirja Kivimäki istui aivan paikalta poistetun miehen takana ja hän todisti tilannetta aitiopaikalta.

– Poliisi ja salainen palvelu poistivat hänet yhdessä käyttäen muun muassa kuristusotetta. Hän vastusteli viimeiseen asti ulosvientiä, hänellä oli jonkinnäköisiä asiapapereita, joita hän viittoi. Täällä ihan suoranaista väkivaltaa käytettiin, kun häntä raahattiin ulos, Kivimäki kuvailee tilannetta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja