Mainos

MTV myy Novan saksalaiselle Bauer Media Oy:lle

1:59

Mediayhtiö MTV myy Novan liiketoiminnan sekä NRJ:n ja Nostalgian myynti- ja markkinointitoiminnot Bauer Media Oy:lle.

Radioliiketoiminnan myynnin myötä MTV aloittaa yhteistyön Bauer Median kanssa. Yhteistyön tarkoituksena on vahvistaa mainostajille tarjottavia monimediaratkaisuja.

– Tulemme radioliiketoiminnan myynnin avulla syventämään yhteistyötä Bauer Median kanssa ja tarjoamaan aiempaa kattavampia monimediaratkaisuja asiakkaidemme saataville. Samalla keskitymme omassa ydinliiketoiminnassamme yhä vahvemmin niin televisiopalveluiden kuin uusien digitaalisten liiketoimintojen, kuten MTV Katsomo -palvelun, kehittämiseen, kertoo vuoden loppuun asti MTV:n toimitusjohtajana toimiva Jani Koskinen.

– Bauer Media on yksi Euroopan johtavista radiotoimijoista ja Novan mukaantulolla vahvistamme pohjoismaista portfoliotamme entisestään, sanoo Bauer Media Oy:n toimitusjohtaja Leena Puntila

MTV:n radioliiketoiminnan työntekijät siirtyvät Bauer Medialle vanhoina työntekijöinä kaupan vahvistuttua. 

Novan vahva uutistarjonta säilyy kaupan myötä. Novalla kuullaan myös jatkossa MTV:n uutisia, joita Bauer Media ostaa MTV:n uutisia tuottavalta Mediahubilta. MTV:n uutisia kuullaan tulevaisuudessa myös muilla Bauer Median radiokanavilla.

Kauppaan liittyen osapuolet suunnittelevat aloittavansa yhteistyön myynnin ja markkinoinnin sekä sisältöjen osalta. Yhteistyön myötä MTV pystyy tarjoamaan asiakkailleen myös jatkossa radiomainontaa sisältäviä laajoja monimediaratkaisuja.

Hallitus antoi tänään ennakkopäätöksen radioliiketoiminnan yritysjärjestelystä. Se katsoi, että kauppa ei johda kansallisen ohjelmatarjonnan keskittymiseen radiomarkkinoilla, vaan ohjelmatarjonnan kokonaisuus säilyy monipuolisena myös määräysvallan muutoksen jälkeen.

Suomen Uutisradio Oy ja Nova ovat osa MTV Oy:tä, joka on ruotsalaisen Bonnier AB:n omistuksessa. Saksalainen Bauer Media on yksi Euroopan johtavia kaupallisia radiotoimijoita.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.