Motorola julkisti puhtaalla Androidilla varustetun One-älypuhelimen

Motorola on julkistanut uuden Motorola One -älypuhelimen, joka on varustettu puhtaalla Androidilla ja kuuluu Googlen Android One -ohjelmaan. Se takaa uutuudelle kaksi vuotta käyttöjärjestelmäpäivityksiä ja kolme vuotta tietoturvapäivityksiä.

Uudessa Motorola Onessa on lovella varustettu 5,9 tuuman kosketusnäyttö 19:9-kuvasuhteella ja HD+-tarkkuudella. Puhelimen sisuksissa on Qualcommin hieman vanhahko Snapdragon 625 -kahdeksanydinsuoritin, joka hyrrää kahden gigahertsin taajuudella. RAM-muistia uutuudessa on neljä gigatavua.

Kuvien ottaminen Motorola Onella onnistuu 13 megapikselin kaksoistakakameralla tai kahdeksan megapikselin etukameralla. Laite tukee Motorolan TurboPower-pikalatausta, jonka avulla laitteelle saa 20 minuutissa parhaimmillaan kuusi tuntia käyttöaikaa. Sormenjälkilukija on Motorola Onessa sijoitettu takapuolelle.

Motorola One tulee myyntiin Suomessa seuraavien kuukausien aikana 299 euron hintalapulla. Motorola Onen lisäksi Motorola julkisti One Power -puhelimen, joka on kaksikon astetta tasokkaampi versio, mutta se tulee myyntiin Intiassa. Motorolan uudet One-puhelimet saavat Android 9 Pie -päivityksen ensimmäisten Motorolan puhelimien joukossa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja