Motorola julkisti 299 euron One Vision -älypuhelimen – Android One, 48 megapikselin takakamera ja etukamera näyttöreiässä

Lenovon omistama Motorola on julkistanut uuden One Vision -älypuhelinmallin.

Motorola One Vision tulee Suomessa myyntiin 3. kesäkuuta valikoiduissa jälleenmyyntiliikkeissä ja suositushinta on 299 euroa.

One Vision on varustettu 6,3 tuuman kokoisella, 21:9-kuvasuhteen ja 2520×1080 pikselin Full HD+ -tarkkuuden CinemaVision-näytöllä, jonka vasemmassa yläkulmassa on reikä etukameralle. Myös takaa One Vision lasipintainen. Värivaihtoehdot ovat sininen safiiri sekä pronssi.

Takana Motorola One Visionissa on 48 megapikselin ja f/1,7-aukon pääkamera, joka tallentaa kuvat oletuksena 12 megapikselin koossa neljä pikseliä yhdistämällä ja 1,6 mikronin pikselikoolla. Yhdistämällä pikseleitä niihin tallentuu enemmän valoa, mikä auttaa omalta osaltaan hämäräkuvauksessa. Pääkamera on myös varustettu optisella kuvanvakaimella. Lisäksi toisena kamerana takaa löytyy 5 megapikselin syvyyskamera f/2,2-aukolla. Kamerasovelluksessa on tarjolla myös erillinen Night Vision -yökuvaustila.

Etukameran tarkkuus Motorola One Visionissa on 25 megapikseliä.


Muiden One-sarjan puhelinten tavoin Motorola One Vision varustettu puhtaalla Android One -vakioversiolla käyttöjärjestelmästä. Motorola tarjoaa puhelimelle myös Android One -lupauksen mukaiset kolmen vuoden tietoturvapäivitykset. Huolimatta vakio-Androidista, on mukana muutamia Motorolan lisätoimintoja, kuten eletoiminnot LED-valon ja kameran käynnistämiseksi.

Hienoisena erikoisuutena One Visionin sisuksista löytyy Samsungin kahdeksanytiminen Exynos 9609 -järjestelmäpiiri. Samsung on aiemmin myynyt järjestelmäpiirejään muista valmistajista vain kiinalaiselle Meizulle. Exynos 9609:ssä on neljä ARM Cortex-A73-suoritinydintä 2,2 gigahertsin ja neljä ARM Cortex-A55-suoritinydintä 1,7 gigahertsin kellotaajuudella. Suorituskyvyltään piiri lukeutuu keskiluokkaan.

RAM-käyttömuistia One Visionissa on 4 gigatavua ja sisäistä tallennusmuistia 128 gigatavua. Tallennusmuisti on laajennettavissa microSD-muistikortilla, jonka paikka on jaettu toisen SIM-kortin kanssa.

One Visionin akun kapasiteetti on 3 500 milliampeerituntia, ja sen pikalataus onnistuu Motorolan 15 watin TurboPower-pikalatauksella. USB-C-liitännän lisäksi One Visionissa on myös 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä.

One Visionin mitat ovat 160,1 x 71,2 x 8,7 millimetriä ja paino 181 grammaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja