Morsiusneito, näin selviät häistä hengissä

Morsiusneidon kunniatehtävä voi hääkiireen keskellä koetella hermoja. Lue nämä vinkit, niin selviydyt ystäväsi suuresta päivästä kunnialla!

Jos sinulla on kunnia toimia morsiusneitona, saatat kohdata onnen ja rakkauden lisäksi melkoisen määrän stressiä ja järjestelemistä. Tressugar.com listasi parhaat tavat pysyä järjissään morsiamen häästressin aikana.

Morsiusneidon vinkit häähumuun

Ole suora. Jos et kestä häästressiä tai järjestelyjen paineita, sano se suoraan. Ystävyytenne tai sukulaisuussuhteenne voi kärsiä, jos lupaudut kunniatehtävään, ja et sitten pidäkään lupauksiasi.

Suunnittele etukäteen. Kun olet suostunut morsiusneidoksi, ole selvillä siitä, koska polttarit pidetään, koska häitä harjoitellaan, ja koska pukujen sovitukset pidetään. Varmista myös, paljonko häät vaativat rahallista panostusta: ostavatko morsiusneidot omat asunsa? Varaa mahdolliset matkat ajoissa, jotta olet paikalla kaikkina tärkeinä päivinä.

Varmista asiat kaasolta. Kaaso on yleensä vastuussa polttareiden ja muiden tärkeiden tapahtumien järjestämisestä, joten vahvista kaikki ideat tai ehdotukset hänellä. Kysele mahdollisista aikatauluista kaason kautta, sillä morsian ei kenties hääjärjestelyiltään ehdi huolehtimaan useista morsiusneidoistaan. Tarjoa myös apuasi: kaason tehtävänä on huolehtia morsiamen rauhoittelusta, ja kaikenlainen järjestelyapu voi olla tarpeen.

Kestä kunnialla. Nämä eivät ole sinun hääsi, joten mene virran mukana – silloinkin, kun polttariteema tuntuu täysin naurettavalta. Voit myös tarjoutua auttamaan vähemmän hohdokkaissa hääjärjestelyissä. Ystäväsi arvostavat tukeasi suuresti.

Ystävysty hääseurueen kanssa! bileistä tulee paljon paremmat, kun tunnet bestmanin ja muut häiden järjestelyistä vastaavat tahot.

Lue myös:

(MTV3/Helmi)

Lähde: Tressugar.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat