Morsian osti häidensä kunniaksi hääpuvun lemmikkikoiralleen: "Sen mekko on hienompi kuin minun"

Syksyllä naimisiin menevä Jennifer Hindieh osti 156 dollarin häämekon lemmikkiputbullilleen Baileylle, joka on hänelle kuin oma lapsi. Bailey pääsee myös kävelemään alttarille Jenniferin rinnalla. 

Lemmikkien sanotaan olevan kuin perheenjäseniä. Jennifer Hindieh rakasti Bailey-pitbulliaan niin paljon, että teetti sille hääpuvun omia häitään varten. 

Jennifer ja hänen sulhasensa adoptoivat koiran North Hempsteadin eläinsuojeluyhdistykseltä, kun se oli viiden kuukauden ikäinen.

Bailey on ollut mukana pariskunnan elämän kaikissa tärkeissä hetkissä. Bailey esimerkiksi istui Jenniferin sylissä, kun poikaystävä kosi naista aamukahvin äärellä lokakuussa 2018.

Pariskunnan häitä tanssitaan tämän vuoden syyskuussa, eikä Bailey jää sielläkään sivustakatsojan rooliin. Jennifer nimittäin päätti, että hän suunnittelee koiralle hääpuvun.

– Päätin hankkia sille hääpuvun, koska suoraan sanoen se on perheeni, lapseni, ja elämä sen kanssa tekee jokaisesta päivästä erityisen, Jennifer kertoo The Dodo -sivustolle.

– En tiedä, voinko koskaan saada lapsia, joten se on minulle kuin lapsi.

156 dollarin röyhelömekko


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jennifer valitsi Baileylle 156 dollaria, noin 138 euroa, maksavan kermanvaalean röyhelömekon, jossa on kimalteleva solki.

Innokas morsian julkaisi kuvan koiransa mekosta Facebookissa.

– Sen mekko on hienompi kuin minun, hän kirjoitti kuvien yhteyteen pilke silmäkulmassa.

Hienon hääpuvun lisäksi Bailey saa kunnian kävellä morsiamen ja tämän isän rinnalla alttarille.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja