Morsiamelle hehkua hääpäivään

Toukokuun muuttumisleikkiin saapui kaukaa Oulusta tulevan syksyn morsian Sinikka Hepola. Luonnonkaunis nainen muuttui yhä vain upeammaksi meikkitaiteilija Riia Koiviston ja kampaaja Toni Immon käsittelyssä. Morsiamelle loihdittiin hehkuva häämeikki. Lisäksi Sinikka sai arvokkaita vinkkejä juhlapäiväänsä varten.

Sinikan hiuksiin ei tehty suurta muutosta, sillä nainen toivoi saavansa hääpäivänään pitkiin hiuksinsa nutturan. Kampaaja Toni Immo leikkasi hiuksia kuitenkin aavistuksen muotoon ja värjäsi hiukset kirkkaamman vaaleaksi.

Meikkitaiteilija Riia Koivisto meikkasi Sinikan tänä vuonna 10 vuotta täyttävillä NIVEA-meikeillä. Häämeikin lähtökohtana oli upeana hehkuva iho, joka saavutettiin helmiäishohtoisen päivävoiteen avulla. Sinikan vaalean sinivihreitä silmiä korostettiin myös aavistuksen helmiäistä sisältävällä luomivärillä. Silmämeikkiin saatiin syvyyttä ruskealla ja kultaisella rajauksella. Huulet jätettiin tällä kertaa luonnollisen herkullisiksi.

Löydät kaikki Marjon meikkiin käytetyt tuotteet artikkelista jonka voit vaikka tulostaa mukaasi ostosmatkalle!

Moi!

Ilmoittauduin Helmeen muuttujaksi ystäväni vinkistä, koska tällä kertaa muuttujaksi etsittiin morsianta. Olin todella yllättynyt ja iloinen tullessani valituksi, koska todella kaipasin ideoita syksyistä häälookiani varten. Saavuin Pasilaan yöjunalla Oulusta perjantaina 17.4, enkä edes osannut paljoa jännittää päivää. Studiolla tapasinkin heti Maaritin ja muita tiimiläisiä. Se vähäinen jännitys mitä oli, karisi viimeistään yhteisen aamupalan ääressä.

Itse muuttumisen osalta ainoa mihin sulhaseni oli lähtiessä kommentoinut, olivat hiukset. Niiden oli suotavaa olla pitkät myös muodonmuutoksen jälkeen. Itsekään en halunnut, että niitä leikataan liikaa, koska toiveissa on näyttävä kampaus syyskuisiin häihin. Toni onnistui rajoituksistani huolimatta uusimaan ja raikastamaan ilmettäni pienillä muutoksilla. Tykkäsin siis kovasti. Lopuksi katselimme vielä vähän vinkkejä varsinaisen hääkampauksen suunnitteluun ja senkin osalta visio on nyt selkeänä mielessä.

Ihonhoito- ja meikkiosiossa Riia kaunisti minut hääpäivää silmällä pitäen. Puhuimme paljon pohjustuksesta ja sen merkityksestä ja sain ihan mahtavia ideoita erityisesti silmämeikin osalta, jota olenkin paljon miettinyt. Huulikiillon sävyksi Riia tarjosi väriä, jota en normaalisti ostaisi. Kuitenkin yllätyin miten kauniisti se sopi kokonaisuuteen. Ehkä myös häissä huulilla on jotain korallinsävyä, niin kauan kuin se siellä suudelmien välissä pysyy.

Päivä jatkui vielä pitkään, kun tapasin pitkästä aikaa etelässä asuvan isosiskoni, joka on samalla tuleva kaasoni. Sisko ihasteli uutta lookia ja oli sitä mieltä, että meikki on ihan täydellinen myös itse juhlapäivää varten. Kävimme shoppailemassa ja illalla syömässä hyvin. Pitkän päivän jälkeen uni tuli nopeasti hotelli Linnan valkeiden lakanoiden välissä siskonpetissä.

Kiitos vielä kerran kaikista vinkeistä ja mahtavasta päivästä koko tiimille. Mulla oli niin kivaa!

Sinikka

Lue myös:

    Uusimmat