Monica Bellucci: Onneksi hankin lapset vasta nelikymppisenä!

Monica Bellucci tunsi olevansa valmis äidiksi vasta neljänkympin korvilla – ja on tyytyväinen ratkaisuunsa.

Näyttelijä Monica Bellucci, 47, sai ensimmäisen lapsensa Devan 39-vuotiaana ja synnytti toisen, Leonien, ollessaan 45-vuotias. Vincent Cassellin, 45, kanssa naimisissa oleva tähti kertoo valinneensa myöhäisen äitiyden, koska ei ollut valmis muuttamaan elämäänsä sitä ennen.

– Sitä ennen en ollut valmis tulemaan äidiksi. En ollut valmis johonkin niin valtavaan, joka muuttaisi elämäni iäksi. Ehkä ajattelen niin, kun olen ainoa lapsi. Tavallaan tunsin itseni aina lapseksi – olin liian uppoutunut itseeni. Murehdin, etten olisi valmis antamaan itseäni (lapsille), Bellucci kertoo.

Kun ensimmäinen lapsi syntyi, Bellucci ajatteli, että hankkisi toisen todella pian. Tähti tiesi, ettei hänellä olisi paljoa aikaa jäljellä.

– Loppujenlopuksi rintasyötin hyvin pitkään ja halusin viettää paljon aikaa hänen kanssaan, tuntea itseni varmaksi ja oppia tuntemaan, kuka hän todella on, ennen kuin saatoin tulla raskaaksi toisen kerran. Olen onnekas, että tulin raskaaksi vielä 44-vuotiaana. Meidän ei tarvinnut yrittää pitkään. Se oli luonnollista. Olisin ollut pettynyt, jos olisin saanut huomata jättäneeni toisen lapsen hankkimisen liian myöhäiseksi, Bellucci myöntää.

– Elämä on vaikeaa ja toisinaan sinun on vain hyväksyttävä asioita. Ne joko tapahtuvat tai eivät tapahdu, se ei ole meidän käsissämme. Meidän on oltava todella nöyriä ja hyväksyttävä kohtalomme, Bellucci jatkaa.

17 vuotta yhdessä ollut pari kertoo parisuhteensa muuttuneen lasten jälkeen.

– En voi koskaan sanoa, mitä tapahtuu seuraavaksi. Tietysti olisin hyvin onnellinen, jos olisimme yhdessä ikuisesti. Mutta en tiedä. Sitä ei voi koskaan tietää. Asioita ei koskaan tulisi ottaa itsestäänselvyyksinä, etenkään parisuhteessa. Mutta meillä on lapsemme ja heidän rakkautensa tarkoittaa, että rakkaus on ikuista. Toivon rakkautemme (parisuhteessa) olevan ikuista, mutta otan päivän kerrallaan. Suhteeni Vincetin kanssa on ilman muuta muuttunut lasten jälkeen, mutta hyvässä mielessä, Bellucci sanoo.

MTV3/Helmi

Lähde: Contactmusic.com

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja