MM-kisoissa ällistyttävä ottelu: maalivahdilla vain neljä torjuntaa

Sveitsi otti sunnuntai-iltana MM-turnauksen toisen voittonsa, kun se kaatoi Tanskan numeroin 1-0. Ottelussa nähtiin hämmästyttävä tilasto, kun Sveitsin maalivahti Reto Berralla oli vain neljä torjuntaa.

Ottelun ainoa maali nähtiin avauserässä Sveitsin NHL-apujen toimesta. Nico Hischier tarjoili erinomaisen syötön ja Timo Meier sivalsi tarkasti yläkulmaan. Maali oli Meierille jo kolmas turnauksessa.

Tanskan hyökkäyspelaaminen oli ottelussa murheenkryyni, sillä se sai aikaan vain neljä laukausta kohti Sveitsin maalia. Toisessa ja kolmannessa erässä laukauksia oli yksi kussakin erässä. Sveitsin vastaava luku oli koko ottelussa 30.

Voitto oli Sveitsille turnauksen toinen. Se kaatoi avauspelissään Tshekin. Sveitsillä on kasassa kuusi pistettä ja Tanskalla kolme. Tanska voitti avausottelussaan Ruotsin.

Sveitsi kohtaa seuraavassa ottelussaan tiistaina kaksi tappiota kokeneen Ruotsin. Tanska pelaa puolestaan Venäjää vastaan.

Katso pääkuvan videolta ottelun ainokaiseksi jäänyt Timo Meierin osuma.